Haberler

Orduspor Teknik Direktörü Sözeri'den Yan Hakem Akçer'e Tepki

Sözeri: "Görüldüğü gibi Serdar Akçer bütün emeğimize ipotek koydu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Görüldüğü gibi Serdar Akçer bütün emeğimize ipotek koydu. Belki de şampiyonluğumuza ipotek koydu" dedi.

Orduspor, çarşamba günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Erkan Sözeri, geçtiğimiz hafta iç sahada oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Kahramanmaraşspor maçının yardımcı hakemlerinden Serdar Akçer'e tepki gösterdi.

Akçer'in, attıkları iki gölün ardından kaldırdığı ofsayt bayrağıyla haklarını yediğini savunan Sözeri, şunları dile getirdi:

"Ben bugüne kadar hep sessiz kaldım. Saygıda kusur etmeyelim, özellikle teknik adamlar, hakemler konusunda güzel mesajlar versin istedik ama bu herhalde yanlış anlaşıldı ve giderek takımımıza ve camiamıza zarar vermeye başladı. Artık benim de sesim çıkacak. Görüldüğü gibi Serdar Akçer bütün emeğimize ipotek koydu. Belki de şampiyonluğumuza ipotek koydu. Yani biz kaç gol atmalıyız ki bir maçta? Biz zaten çok az gol yiyen ve az da gol atan bir takımız. Onun için bundan sonra bizim de sesimiz çıkacak. Orduspor belli sıkıntılar içerisinde onur ve gurur savaşı veriyor." - Ordu

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kemal Yazıcıoğlu Serdar Akçer Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title