Haberler

Orduspor, potada başantrenör Öztürk ile prensipte anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Genç oyuncularımızı forma şansı bulabilmeleri için başka takımlara kiralayacağız" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Genç oyuncularımızı forma şansı bulabilmeleri için başka takımlara kiralayacağız" dedi.

Karaağaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın genç oyuncularından Murat Torun'u Bayrampaşaspor'a kiraladıklarını söyledi.

Kadroda kendisine yer bulamayan her oyuncuyu, istemeleri halinde kiralama yöntemine gideceklerini ifade eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Örneğin Murat Torun bizim genç ve ümit vadeden oyuncularımızdan biri. Kendisi fazla forma şansı bulamayacağı için Bayrampaşaspor'a kiralık gitti. İnşallah orada Ordulu hocamız Sinan Bayraktar'ın da desteğiyle kendisini geliştirecek. En azından daha fazla forma şansı bulabilir. O anlamda biz genç oyuncularımızı forma şansı bulabilmeleri için başka takımlara kiralayacağız. Güzelorduspor ile görüşmelerimiz var. Talep ettikleri sayıda genç oyuncuyu kendilerine kiralamak istiyoruz. Genç oyuncu arkadaşlarımız bu takımlarda forma giyerek mutlaka tecrübe kazanmalılar."

Karaağaç, ayrıca kadrolarına bir iki gün içerisinde yabancı bir forvet kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

-Kulüp Basın Sözcüsü Karaağaç

Kaynak: AA / Spor

Bayrampaşaspor Murat Torun Karaağaç Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title