Haberler

Orduspor'dan Hakeme Tepki

Orduspor Teknik Direktörü Sözeri: "Kahramanmaraşspor maçında iki golümüzü vermeyerek iki puanımızı gasbeden kıdemli yardımcı hakem Serdar Akçer, bayrağını bırakarak Türk futboluna en iyi hizmeti etmiş olur"

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri,  "Kahramanmaraşspor maçında iki golümüzü vermeyerek iki puanımızı gasbeden kıdemli yardımcı hakem Serdar Akçer, bayrağını bırakarak Türk futboluna en iyi hizmeti etmiş olur" dedi.

Sözeri, Durugöl Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, dün sahalarında oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Kahramanmaraşspor maçında Orduspor'un ağlarla buluşan iki golünün yan hakem Serdar Akçer tarafından verilmediğini öne sürdü.

Orduspor'un hatalı kararlar sonucu 2 puanın gasbedildiğini iddia eden Sözeri, "Bu güne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadık. Artık sesimizin çıkmaması yanlış anlaşılıyor galiba. Sesimizin çıkmaması acizliğimizden değil tamamen Türk futbolunda kaos olmaması içindir. Biz teknik adamlar daha sağduyulu olmamız gerekiyor diye sesimizi çıkarmadık ama dünkü Kahramanmaraşspor maçını izledikten sonra artık sessiz kalmanın tamamen kendi takımımıza ve camiamıza zarar verdiğini gördük" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor maçında Orduspor'un hakem kurbanı olduğunu söyleyen Sözeri, şöyle konuştu:

"Maçın orta hakemi Mustafa Öğretmenoğlu ve diğer yardımcı hakemleri bir kenara koyuyorum. Sadece kıdemli yardımcı hakem Serdar Akçer hakkında konuşmak istiyorum. Mustafa Öğretmenoğlu ve diğer yardımcı hakemlere hiçbir lafım yok. Şimdi ben Serdar Akçer'e sormak istiyorum. Bizim bir maçta kaç gol atmamız lazım ki maçı kazanalım. Maçın son dakikalarına doğru rakibimizin karşı karşıya kaldığı pozisyonda ofsayt kesinlikle yok ama çok ince bir ofsaydı süzebilen bir hakemin attığımız tane golümüzü süzememesi tamamen iyi niyetten yoksun diye düşünüyorum. Dolayısıyla koskoca bir camianın, şehrin, takımın ve bizlerin kariyeri ve kaderiyle oynamaya hakkı yok. Biraz ağır konuşacağım. Kahramanmaraşspor maçında iki golümüzü vermeyerek iki puanımızı gasbeden kıdemli yardımcı hakem Serdar Akçer bayrağını bırakarak Türk futboluna en iyi hizmeti etmiş olur."

Gece uyuyamadık

Maçın ardından gece kendisinin ve futbolcuların üzüntüden uyuyamadığını söyleyen Sözeri, "Orduspor bu sezon zor şartlar altında yoluna gitmeye çalışıyor. Ama her şeye rağmen kimseden bir beklentimiz de yok. Şu da bir gerçek ki dün hakem tarafından gasbedilen iki puan nedeniyle gece uyuyamadık. Bazı oyuncularımız göz yaşlarını tutamadı" dedi.

Sözeri, her şeye rağmen inatla Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Öğretmenoğlu Kahramanmaraşspor Serdar Akçer Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title