Haberler

Orduspor'da Moraller Yerinde

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenmandan sakatlığı bulunan Eren, Ufukhan, izinli olan Anıl Taşdemir katılmadı. Manisaspor karşılaşmasında sakatlanan Subasıc ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, çift kale maç ile sona erdi.

AYGÜN: "O ATMOSFERDE MAÇ OYNAMAYI ÖZLEDİK"

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emre Aygün, "Kahramanmaraşspor karşılaşması kolay gibi gözüküyor ama bizim için çok zor bir maç olacak. Bizde 2'de 2'lik bir seri yakaladık. Bunu devam ettirip, bu yarışta avantajlı konuma geçmek istiyoruz" dedi.

Emre Aygün, daha önceki sezonlarda Orduspor formasını giydiğini ve eski taraftarı özlediğini belirterek, "Bu zamana kadar bazı kesim taraftarımız üzerine düşen görevi yaptı. Herkesten bekliyoruz. İnşallah bu haftaki maçta bizi yalnız bırakmazlar. Eski Orduspor taraftarı gibi iyi günde kötü günde bize destek olurlar. Onlarda bu yarışın içinde olduğumuza inansınlar. Eski dönemimde yarışın içerisinde olmadığımız halde 10 bin 15 bin kişiye oynuyorduk. İstanbul'da 7 bin 8 bin'e oynuyorduk. Şimdi bu takım iddialı konumda ilk sıralarda devam ederken tribünler boş oluyor bazı maçlarda bize gelip destek versinler o atmosferde maç oynamayı özledik" şeklinde konuştu.

ORDUSPOR'UN KARNESİ

Orduspor, kendi evinde oynayacağı Kahramanmaraşspor karşılaşmasından galibiyet ile ayrılmak isterken, kendi evinde oynadığı 11 karşılaşmanın 6'sından galibiyet, 2'sinde beraberlik ve 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldı. Orduspor, iç saha maçlarından 20 puan toplarken, 11 deplasman karşılaşmasının 8'inden galibiyet, 1'inden beraberlik 2'sinde de mağlubiyet ile ayrılarak deplasman karşılaşmalarında da 25 puan topladı. Karadeniz temsilcisi Orduspor, 45 puanla maç eksiği ile ligde 4'üncü sırada yer alıyor. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kahramanmaraşspor Kemal Yazıcıoğlu Emre Aygün Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title