Haberler

Orduspor'a İş Adamlarından Destek

Spor Toto Süper Lig'den düştükten sonra maddi sorunlar yaşayan Orduspor'a iş adamları tarafından 162 bin 500 lira maddi destekte bulunuldu OTSO Başkanı Şahin: "Hedefimiz kampanya süresince 500 bin lira toplamak"

Spor Toto Süper Lig'den düştükten sonra maddi sorunlar yaşayan PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'a iş adamları tarafından 162 bin 500 lira maddi destekte bulunuldu.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi'nin öncülüğünde başlatılan çalışmalar kapsamında bazı iş adamları tarafından Ordusporlu futbolculara prim desteği sağlandı. Bir süre önce düzenlenen Orduspor'a destek gecesinde oluşturulan " Orduspor'a Yardım Toplama Komitesi" çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık bir ay süren çalışmalar kapsamında Orduspor'a iş adamları tarafından 162 bin 500 lira para toplandı.

Komitede yer alan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıları çok iyi bildiklerini belirterek, "Bu konuda Ordulu iş adamları olarak elimizi taşın altına koyuyoruz" dedi.

Komitenin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Şahin, şöyle konuştu:

"Kısa süre içerisinde topladığımız 162 bin 500 lirayı sayın valimize teslim ettik. Bu para futbolculara prim olarak dağıtılacak. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz kampanya süresince 500 bin lira toplamak. Bu konuda iş adamlarımız ellerinden geleni yapıyor."

- Orduspor'dan iş adamlarına teşekkür

Orduspor Kulübü de iş adamlarının maddi desteğine teşekkür etti.

Mor-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada iş adamlarının duyarlılığının sevindirici olduğu belirtilerek, şöyle denildi:

" Orduspor'un tekrar Spor Toto Süper Lig'e dönmesi için valiliğimiz ve OTSO tarafından başlatılan "Süper Lig için el ele projesini" hayata geçiren Sayın Valimiz Kenan Çiftçi, OTSO Başkanı Servet Şahin'e ve bu projeye hayat vererek katkıda bulunan değerli iş adamlarımıza, sanayicilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Ordu merkez, 19 ilçemiz, yurt içinden ve dışından bu projeye katılımlar devam ettikçe kulübümüzün resmi internet sitesinden kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Orduspor kulübü olarak bizleri bu zor günümüzde yalnız bırakmayan iş adamlarımıza teşekkür ederiz."

Açıklamada, yardım kampanyasının 11 hafta daha devam edeceği kaydedildi. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Kenan Çiftçi Servet Şahin Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title