Haberler

Oktay Delibalta: "Bursa Deplasmanından 1 Puan Almak Bizi Mutlu Etti"

Gençlerbirliği'nin başarılı orta saha oyuncusu Oktay Delibalta, Bursaspor deplasmanında kazanılan 1 puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Gençlerbirliği'nin başarılı orta saha oyuncusu Oktay Delibalta, Bursaspor deplasmanında kazanılan 1 puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Oktay Delibalta, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Zorlu Bursaspor deplasmanından 1 puan kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Delibalta,

iyi mücadele ettiklerini vurguladı. Kaybedilen 2 puan için üzgün olmadıklarının altını çizen Delibalta, "İyi mücadele ettik. İkinci yarı biraz daha fazla pozisyon bulabilirdik. Oyun ikinci yarı Bursaspor'un hakimiyetine geçti. Alanları iyi kapatıp, beraberliği kazandığımızı düşünüyorum. 1 puan bizim için sevindirici oldu" dedi.

İlk yarı itibariyle gösterdikleri performansı da değerlendiren Delibalta, "Sezona iyi bir başlangıç yapmıştık. Ligin 10. haftasından sonra 4 haftalık bir düşüş yaşadık. Onun haricinde iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Devre arasını iyi geçirip, daha iyi Gençlerbirliği izlettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Oktay Delibalta Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title