Haberler

Nevin Yanıt'ın Rekorları Silindi, Altınları Geri Alındı

Güncelleme:

Uluslararası Atletizm Federasyonu, doping kullandığı gerekçesiyle milli atlet Nevin Yanıt'ın madalyalarını geri aldı, 2012'den bu yana elde ettiği tüm dereceleri de sildi.

Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF), Milli Atlet Nevin Yanıt'ın derecelerinin sıfırlandığı periyodu açıkladı. Doping cezası üç yıla çıkarılan Yanıt'ın üç önemli derecesi silindi ve iki altın madalyası da elinden alındı.

ÜNVANLARINI KAYBETTİ

IAAF tarafından yapılan açıklamaya göre, milli atlet Nevin Yanıt'ın 28 Haziran 2012'den bu yana elde ettiği tüm dereceler silindi. Bu kararın ardından Yanıt, 2012 Avrupa şampiyonluğunun yanı sıra, Olimpiyat finalinde Türkiye rekoruyla elde ettiği beşincilik ve 2013'ün Mart ayında Göteborg'da kazandığı 60 metre engelli salon Avrupa altını unvanlarını kaybetti. Milli atletin Londra'da koştuğu 12.58'lik Türkiye rekoru da silinmiş oldu.

Nevin Yanıt'ın üç yıllık doping cezası 5 Mart 2016 tarihinde sona erecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nevin Yanıt Spor Haberler

500

Yorumlar (83)

sssmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

tipik türk karakteri profesyonel sahtekar...

33
30
yanıtYanıtla
vatansever:

akp nin sucudur :)))

18
22
yanıtYanıtla
AZ:

SAHTEKARLAR İŞİNİZ ALAVERE DALEVERE

30
0
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

bu kadın kürde benziyor

9
19
yanıtYanıtla
dembabamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Devletin verdiği ödüllerde geri alınsın

26
1
yanıtYanıtla
Musti 66:

40 yilda bir spocu cikariyoruz o da benzine su katiyor yaziklar olsun insallah gelecek sporculara bunun yolundan gitmez.

24
2
yanıtYanıtla
Yaaa hakmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu dinsiz sporuda ne böyle !!! Kadin midir kizmidir heryeri açik. Dinimize en uygunu ok atma yaaa hak... Ulan ayakabi kutusuna saplandi , ne yapsak babaaaaaa

5
20
yanıtYanıtla
Dersim Zaza Alevi Kürt oğlu KÜRDÜMmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Eeee türk bunlar ne arasan var ama yürekleri yok Çine gitsinler Çine gidin çine ecnebiniz sizi bekliyor korkaklar PKK YPG gibi yürekli olun derim nerde etekli faşo tırkolarda o yürek sadece ker gibi zırlarlar

6
18
yanıtYanıtla
diyar:

doping=hırsızlık aynı kategorıde ıkısıde ancak bu kız bu hırsızlığı yaparken o zamankı yoneticiler de ceza almalı günah keçisi yanlız bu kızmı?

24
0
yanıtYanıtla
asa deger:

türk kadar hileci bir millet yoktur. bende türküm ama kazanmak için her yola başvuruyoruz.

13
10
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title