Haberler

Napoli, Fatih Terim'i İstiyor

Güncelleme:

Rafael Benitez'le yollarını ayırmaya hazırlanan Napoli, teknik direktörlük görevi için Fatih Terim'e teklif götürecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim için çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Sıcak transfer haberlerini aktarmasıyla bilinen Calciomercato, Fatih Terim'in İtalya'ya geri dönme ihtimalinin bulunduğunu ileri sürdü.

NAPOLI'DE TERİM SESLERİ

Fanatik'te yer alan habere göre; bugün erken saatlerde Napoli'den ayrılacağını açıklayan İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in yerine iki adayın olduğu iddia edildi. Bu isimlerden ilkinin uzun yıllar Inter ve Lazio'da forma giyen Sırp hoca Sinisa Mihajlovic, diğerinin ise Fatih Terim olduğu ifade edildi.

TERİM'E TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

Napoli'nin önümüzdeki günlerde bu iki teknik adama da teklif götüreceği bildiriliyor. Fatih Terim, 1999-2000 sezonunda Galatasaray'la UEFA Kupası'nı kaldırdıktan sonra Çizme'nin yolunu tutmuş ve Fiorentina'nın başına geçmişti.

TERİM'İN İTALYA KARİYERİ

Kulüp başkanı Cecchi Gori ile yaşadığı kriz sonrası görevi sonlanan Terim, bir sonraki sezona Milan'ın başında başlamış ancak başarısız sonuçların ardından İtalyan deviyle de yollarını ayırmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rafael Benitez Fatih Terim İtalya Napoli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

FARUK Mobil-IOS:

Lan kim ne yapacak bu cahili

3
1
yanıtYanıtla
can cana:

hemen gitsinki turk futbolu kurtulrsun

2
1
yanıtYanıtla
Föh föh:

Bizden uzak gitsinde nere giderse gitsin. GS. nin şampiyonluğundan bile kendine pay çıkarmaya çalışıyor. G. S bunu kovmakla çok iyi etti.

1
0
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

NAPOLİNİN VERECEĞİ TERİM İÇİN ÇEREZ PARASIDIR. BURADA MALI GÖTÜRÜYOR, NİYE GİTSİN!. . AL BAŞARISIZ OLDU, BİR ŞEY DİYEN VAR MI

1
0
yanıtYanıtla
Bozkurt Mobil-ANDROID:

yakışır reyize

0
1
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

Napoli şampiyon olmak istiyorsa fatih terimi alır

1
0
yanıtYanıtla
urfali:

cus gayri napoli ne yapsin onu mili takimin durumu ortada napoli o kadar aptal deyil

0
0
yanıtYanıtla
HARUN....:

imparator ne olursa olsun futbolcuları bi şekilde oynatıyo koşmayanı koşturuyo adam. . . .

0
0
yanıtYanıtla
realistu:

İsmail Kartalı versek olmazmı?

0
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI KIZmobilWeb@haberler.com:

Fatih Baba sen bize gel bizim kapımızda kalbimizde sana daim açık..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title