Haberler

Muratbey Uşak Sportif'te Yüzler Gülüyor

Spor Toto Basketbol Ligi'nde ilk yarının son 5 maçını kaybettikten sonra ikinci yarıda oynadığı 2 müsabakayı da kazanan Muratbey Uşak Sportif'te yüzler gülüyor.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde ilk yarının son 5 maçını kaybettikten sonra ikinci yarıda oynadığı 2 müsabakayı da kazanan Muratbey Uşak Sportif'te yüzler gülüyor. Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor deplasmanındaki galibiyetten sonra evinde Rönasans TED Ankara Kolejliler'i de yenen kırmızı siyahlı ekibin Antrenörü Ozan Bulkaz, "Tüm rakipler kadrolarını takviye ederken biz lige başladığımız kadroyla devam ediyoruz. Ligin en düşük bütçeli takımı olarak transfer yapmadan, 6 yabancıyla oynuyoruz" dedi.

"Ligde bulunduğumuz yer tamamen yönetimin, taraftarın, Uşak halkının ve bizlerin üstün gayretiyle gelinen bir nokta" diyen Bulkaz, "Rakiplerimizin sahip oldukları imkanların üçte birine, beşte birine ve hatta bazılarının onda birine bile sahip değiliz. TED Kolejliler galibiyeti çok önemliydi. TED, son haftalarda çok iyi basketbol oynayan bir takım. Evimizde üst üste 3 hafta kaybetmiştik ancak ikinci yarıda iki galibiyet aldık. Oyuncularıma ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyeti Uşak'a armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.

BEYTULLAH'IN IŞIĞI UŞAK

İzmir Aşık Veysel Görme Engelliler Okulu'nda eğitim gören 14 yaşındaki Uşaklı görme engelli Beytullah Özçelik, iki yıldır Muratbey Uşak Sportif maçlarına gelerek kırmızı siyahlı ekibe destek oluyor. Atılan basketleri babası Ramazan Özçelik'ten dinleyen Beytullah, tribünde diğer taraftarlarla birlikte galibiyet sevinci yaşıyor. Rönesans TED Ankara Kolejliler karşılaşması öncesi en beğendiği oyuncu Paul Harris'le görüşen Beytullah, karşılaşma sonrası parkeye inerek basketbolcuların galibiyet sevincine ortak oldu. Kaptan Mesut Ademoğlu'ndan Uşak Sportif forması alan Beytullah, "Bana hediye edilen forma hayatta aldığım en güzel hediye oldu. Takımımıza bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ramazan Özçelik Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title