Haberler

    Moyes: Barcelona'yı Yenebiliriz

    Sociedad'ın İskoç hocası Barcelona maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

    Real Sociedad'ın İskoç hocası DavidMoyes, Bu hafta oynayacakları Barcelona'yı yenebileceklerini söyledi.Açıklamalarda bulunan Moyes, " Barcelona'ya saygı duyuyoruz çünkü inanılmaz iyi bir takım. Bana göre Barça son 10 yılın en çok topla oynayan ekibi." dedi.Takım olarak Barcelona'dan çok daha güçsüz olduklarını söyleyen İskoç hoca, "Birebirde bizden çok daha iyiler ama San Sebastian'a geldiklerini bilmeliler. Onları evimizde yenebiliriz." diye konuştu.GERRARD'A ÇAĞRIEski Manchester United'ın menajeri Moyes, ayrıca Steven Gerrard'a da bir çağrıda bulundu.Gerrard'ın çok iyi futbolcu olduğunu söyleyen Moyes, "Steven Gerrard ne zaman isterse Sociedad'a gelip futbol yaşantısını devam ettirebilir. Yeter ki beni arasın. " ifadelerini kullandı. Real Sociedad yeni yılın ilk maçını Barcelona ile oynayacak. Bask ekibi topladığı 15 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor.

    //

    addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '', '', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', 'eplayer16', {age:1417475729179});

    //

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Steven Gerrard Real Sociedad David Moyes Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title