Haberler

Mehmet Okur, Havalimanı Saldırısı Sonrası Binali Yıldırım'a Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Eski basketbolcu Mehmet Okur, Başbakan Binali Yıldırım'ın "Güvenlik zaafiyeti yok" sözlerinin ardından "Güvenlik zaafiyeti yokmuş? Bir de olsa düşünmek istemiyorum." yazdı.

Eski milli basketbolcu Mehmet Okur, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda twitter adresinden tepki gösterdi.

"GÜVENLİK ZAAFİYETİ YOKMUŞ?"

Havaalanında bir güvenlik zaafiyetinin olmadığını söyleyen Başbakan Binali Yıldırım'ın bu sözleri üzerine bir tweet atan Mehmet Okur, sosyal medya hesabından "Guvenlik zaafiyeti yok(Mus) ! ? Bir de olsa aman Allahim dusunmek bile istemiyorum..Allah hepimizin yardimcisi olsun..!!" dedi.

TEPKİ YAĞDI

Bu mesajın ardından Mehmet Okur büyük tepkiye sebep oldu. Gönderilen mesajlardan bazıları şu şekilde:

Kaynak: Haberler.com / Spor

Binali Yıldırım Mehmet Okur Spor Haberler

500

Yorumlar (70)

PANTER:

NE YAPSIN GARİBİM MEMEDİM . . . . HALA. . . . ÜLKESİNİ KÖTÜLEMENİN DEMOKRASİ OLDUĞUNU SANAN EZİK . . . . . NAPSIN ABİ YOK YOK ALLAH ONA KARAKTER VERMEMİŞ DEMEK Kİ. . . . . . . . FAZLA ÜZERİNE GİTMEYİN. !. . . YAZIKTIR

10
44
yanıtYanıtla
BOZKURT:

zoruna giden koyunlar yapmış tepkiyi mehmet okura demekki güvenlik notundan geçmek yetmiyormuş güvenlik zaafiyeti bal gibide var kendinizi avutun ahm ak koyunlar kömürcü makarnacıfaydasızlar

44
9
yanıtYanıtla
dinleyici:

Mehmet Okur ama soyadı gibi okumadan ve araştırmadan devleti yıpratmaya çalışıyor bundan kötü niyetli ve kendisi gibi aldananlar oluyor. Bu ülkeden başaka türk milletinin anavatanı olamaz.

23
30
yanıtYanıtla
YİNE KAN ACI GÖZYAŞI:

ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ İŞTE AMA BİRİLERİ YİNE YALAKALIK PEŞİNDE

43
5
yanıtYanıtla
ahmet:

söylenicek tek laf bu ülkeyi benmi koruyacam devletmi? akplilere tek sorum bu devlet bizi koruyamıyorsa o koltukta ne işi var?

36
8
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

Her yerde böyle patlamalar oldu ama sizin gibi hainler hiç olmadı ülkesini yerin dibine sokacak kadar ülkesini karalayacak kadar hainler yoktur. ABD den konuşurken gel bakalım sen koru ordan konuşmak kolay ABD de ikiz kulelere saldırı yapılırken pariste bombalar patlatılırken ispanyada almanyada ingilterede bu gibi terör saldırıları olurken o ranın vatandaşları acaba bundan nasıl nemalanırız diye düşünmediler onlar devletlerini onlar ülkelerini karalamadılar ama sizin gibi hödükler neyse. . . . . . .

6
38
yanıtYanıtla
TEK KELİME İLE:

SAHİPSİZ ÜLKE TÜRKİYE. . .

36
6
yanıtYanıtla
ALİ KEMAL:

Bu ülke sadece akp lilerin mi. Mehmet okurda bu ülkenin sesi

37
4
yanıtYanıtla
ali:

adam haklı beyler tayyib bırakmalı

31
9
yanıtYanıtla
YÖRÜK.:

sen nerelerdesin mehmet okur yaşıyormuydun sen. . . al sana fıtsat tekrar gündeme gelmek için güzel taktik senin gibiler her gün çıkıyor medya önüne mehmet. . .

5
34
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title