Haberler

Medıcal Park Antalyaspor'da İkinci Gencer Dönemi

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımda kalmasını istedikleri oyuncuları ellerinde tutup iç ve dış transfer konusunda plan yapıp PTT 1. Lig'e güçlü bir kadro oluşturmak istediklerini söyledi.

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımda kalmasını istedikleri oyuncuları ellerinde tutup iç ve dış transfer konusunda plan yapıp PTT 1. Lig'e güçlü bir kadro oluşturmak istediklerini söyledi.

Medical Park Antalyaspor'da dün gerçekleştirilen genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Gültekin Gencer, genel kurulu ve Medical Park Antalyaspor'un gelecek yılki planlarını değerlendirdi.

Genel kurulun Antalya'ya ve Medical Park Antalyaspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileyen başkan Gencer, "Takımımız Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşünce genel kurul kararı aldık. Ortada çok bilgi kirliliği dolaşıyor. Her şeyden önce bu bilgi kirliliğinin temizlenmesi gerekiyor. Hem bırakacak hem de bırakmayacak şeklinde bilgi kirliliği dolaşıyor. Biz kesinlikle Antalyaspor'un sahipsiz kalmaması gerektiğini söyledik. Bu doğrultuda Antalyaspor'a sahip çıkanların ortaya çıkmasını düşündük. Ama maalesef şov amaçlı, şov dışında Antalyaspor'a talip olanlar çıkmadı. Şov yapmak ve reklamlarını yapmak düşüncesiyle bir takım kişiler ortaya çıkıp, Antalyaspor'a gönül vermiş gerçekten maddi manevi destek veren kişilerin kafalarını karıştırdılar" dedi.

Gencer, bazılarının kendi ekiplerinden bahsederek mevcut ekiplere tekliflerde bulunarak ortalığı gerip huzursuz hale getirdiklerini ve neredeyse Medical Park Antalyaspor'u sahipsiz hale getirecek durumda bıraktıklarını dil getirdi.

27 MAYISA KADAR DERNEĞE KİMSE MÜRACAAT ETMEDİ

27 Mayısa kadar sayın derneğe kimsenin müracaat etmediğini, dernekleri çağırıp dernek ve vakıf olarak mevcut yönetim devam etmesi konusunda ortak kara aldıklarını belirten Gencer, "Mevcut yönetimde revize yapılacaksa başkan yönetiminde yapılsın diye ortak karar çıkınca biz bu doğrultuda tekrar çıktık. Dün kurulda başka bir aday çıkınca bizim orada biz liste vermedik. Listeyi tamamen dernekte normal müracaattan sonra derneğin talebi üzerine istek verdiğimizde dernek vardı. Zaten fark ederseniz o konuşmayı seçimden sonra yapmadım, ben başkan adayı değilim. Bilgi eksikliği olan, gündemi ve Antalyaspor'u çok yakından takip ettiğini zannedip, hiçbir zaman takip etmekten uzak olan, maçlara dahi gelmeyip ama konuşma zamanında her türlü yargılamayı yapan Antalyaspor'da yetişen kişilerin eksikliği olarak görüyorum" şeklinde konuştu.

PTT 1. LİGİ'NDE GÜÇLÜ KADRO OLUŞTURACAĞIZ

Tüm yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Gencer, "Pazartesinden itibaren toplantılarımıza başlayacağız. Pazartesi görev paylaşımından sonra önümüzdeki yılın planlamalarını hep beraber yapacağız. Bu sene geçen yıla göre çok vaktimiz var. Geçen yıl son güne kadar teknik direktör konusunda problemler yaşadık. Önümüzdeki 10-15 gün içerinde bürün planlarımızı yapıp kalmasını istediğimiz oyuncuları elimizde tutup iç ve dış transfer konusunda planlarımızı yapıp birinci ligde güçlü kadro oluşturmak istiyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Gültekin Gencer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title