Haberler

Konyaspor'da Mehmet Ali Kuntoğlu Dönemi

Konyaspor'da Yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Mehmet Ali Kuntoğlu Başkanlığa Seçildi.

Konyaspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda Mehmet Ali Kuntoğlu başkanlığa seçildi.

Geçen hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen Konyaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu, Mevlana Kültür Merkezi'nde yapıldı. Divan başkanlığını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan'ın yaptığı genel kurula 788 delegeden 192'si katıldı. Konyaspor İkinci Başkanı olan ve başkan adaylığını daha önce açıklayan Bahattin Karapınar, son dakikada adaylıktan çekildi. Bunun üzerine Mehmet Ali Kuntoğlu delegelerin oyları ile başkanlığa seçildi.

Mehmet Ali Kuntoğlu başkanlığındaki listede Veli Kurt, Memduh Oğuz, Bünyamin Sarıtaş, Mehmet Günbaş, Kemal Güven, Ali Tabak, Mehmet Aşçı, Ramazan Özer, Ömer Demirhan, Muammer Bingöl, Nadir Avcan, Fatih Kürkçü, Ali Rıza Özkafa, Mustafa Düzkaya, Hüseyin Sarıköse, Ali Şeker, Ferit Rızvanoğlu, Ali Karaçayır, Mehmet Özel ve Ahmet Büyükdere yer aldı.

Mehmet Ali Kuntoğlu, kongrenin ardından yaptığı açıklamada, Konyaspor sevdasıyla göreve talip olduğunu belirterek, "Ben inandığım, güvendiğim bir işten kesinlikle geri dönmeyeceğim. Konya'ya hizmet edeceğim demiştim, bu kongreyi kazanamayabilirdik. Kazanan arkadaşımla beraber olacağımı söylemiştim. Şu an kazandık ve desteğinizle Konyaspor için her ne gerekiyorsa biz yapmaya talibiz" dedi. Kuntoğlu, Teknik Direktör Raşit Çetiner ile yola devam edeceklerini ve teknik ekiple transfer konusunda çalışmalara hemen başlayacaklarını sözlerine ekledi.

(İP-AC-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title