Haberler

Kerim Frei, Birmingham'ın Defansif Oynaması Yüzünden Şans Bulamıyor

Güncelleme:

Beşiktaş'tan Birmingham'a giden fakat fazla forma şansı bulamayan Kerim Frei için takımın menajeri Zola, "Kerim oynamayı hak ediyor fakat şu an defansif şeyler düşünüyorum." dedi.

Birmingham menajeri Gianfranco Zola, takımda fazla şans bulamayan Kerim Frei için açıklamalarda bulundu.

Tüm düşüncelerinin daha iyi savunma yapmak olduğunu belirten Zola, takımın iyi savunma yaptığında kendilerini daha iyi hissettiklerini söyledi.

"KERİM OYNAMAYI HAK EDİYOR"

Kerim'in oynamamasının nedeni sorulan Zola, "Kerim Frei'a zamanının geleceğini söyledim. Kaliteli bir oyuncu. İdmanda yaptıklarıyla oynamayı hak ediyor, ancak şu anda farklı şeylere ihtiyacımız var. Onun istediği bu değil, ancak sıkı çalışmaya devam ediyor" dedi.

İlerleyen dönemde ofansif oynayacaklarını da belirten Zola sözlerini şöyle tamamladı: "Kısa sürede ihtiyacımız olan puanları alıp daha hücumcu oynayabiliriz. Bazen bir ofansif oyuncu fazla oynatarak bunu denedik."

Birmingham City, İngiltere Championship'te 46 puanla 18. sırada yer alıyor. Kerim Birmingham formasını 9 kez giyerken, toplamda 371 dakika şans bulabildi ve skor katkısı veremedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerim Frei Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title