Haberler

Kerem Şeras: Kritik Bir Maç Oynayacağız

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Kerem Şeras, Galatasaray karşısında yarın ligde kritik bir maç oynayacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Kerem Şeras, Galatasaray karşısında yarın ligde kritik bir maç oynayacaklarını söyledi.

Geçen hafta oynanan Bursaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Galatasaray maçında oynayamayacak olan Kerem, "Oynayamayacak olsam da maçlar tüm takım halinde kazanılıyor. İki takım açısından da önemli bir maç. Galatasaray maçı çok zor olacak ve kazanan takım ilk yarı için kendini yerini belirleyecek. Çok iyi takımız ve kısacası kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

"DOĞRU OLANI YAPTIĞIMIZ İÇİN BAŞARI GELİYOR"

Kerem, şu anda lider Fenerbahçe'nin arkasında ligde ikinci sırada bulunan Kasımpaşa'nın daha iyi yerlere geleceğini savundu.

Hedeflerinin çok büyük olduğunun altını çizen orta saha oyuncusu, "Hedefin büyük olması her zaman başarıyı getirir. Başarıyı kısa dönemde elde edersek çok iyi olur. Biz doğru olanı yaptığımız için başarı geliyor. Hedefimiz çok büyük koyuldu. Kasımpaşa'nın 3-5 yıl içinde nerelerde olacağını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

"SAMİMİYET EN BÜYÜK SIRRIMIZ"

Takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu aktaran Kerem, başarılarının sırrını ise şöyle açıkladı:

"Başarıda, samimiyetimiz en büyük sırrımız. Çünkü yabancı arkadaşlarımız ve Türk futbolcularımız çok kaliteli. Bunları bir arada bağdaştırırsan başarı kaçınılmaz oluyor. Arkadaşlık çok iyi, kaynaşma çok iyi. En önemlisi de herkes profesyonel düşünüyor. Çünkü kulüp olarak herkes çok üst seviyede düşünüyor. Şu an hiçbir şey bitmedi. Lig daha yeni başladı. Önümüzde çok önemli maçlar var."

"MİLLİ FORMAYI GİYMEK İSTERİM"

Her yıl düzenli olarak oynadığı takımlarda 25'ten fazla maça çıktığını anlatan Kerem Şeras, davet gelmesi durumunda milli takımda oynamak istediğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisine görev vermesi durumunda büyük mutluluk duyacağını anlatan Kerem, "Çalışıyorum ve başarılı olmak istiyorum. Fatih hoca çağırırsa milli takımda oynamak boynumuzun borcu. Beklentim var. Ay-yıldızlı formayı gururla temsil etmek istiyorum. Biz çalışalım, başarılı olursak da çağrılırız" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa taraftarını "12. adam" olarak niteleyen Kerem, tesis ve taraftarlar için de şunları kaydetti:

"Tesislerimiz, hedeflerimizi herkese yansıtıyor. Burada çalışınca başarılı olmayı istiyorsunuz ve başarı kaçınılmaz oluyor. Taraftarlarımız da her zaman yanımızda olsun. Onlara en iyisini vermek istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Kerem Şeras Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title