Haberler

Kardemir Karabükspor'da Gençlerbirliği Hazırlığı

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-mavili futbolcular, Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı.

Yaklaşık 2 saat süren ve bütün futbolcuların katıldığı antrenman, teknik ağırlıklı çalışma ve yarım sahada maçla son buldu.

Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yolbulan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elazığspor karşısında kaybedilen iki puanı, sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanarak telafi etmek ve taraftarlarına kendilerini affettirmek istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor'u çok iyi yerlere taşımak istediklerini ifade eden Yolbulan, "Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladık. Sakat ya da cezalı futbolumuz yok. Tam kadro hazırlıklarımız devam ediyor. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Onların destekleri çok önemli. Stat içinde ve dışında formasız taraftar görmek istemiyoruz. Maç günü de şehirde bir şölen yaşanması arzusundayız" diye konuştu.

-Transfer çalışması

Transfer komitesinin transfer sezonunun son gününe kadar çalışacağını belirten Yolbulan, şunları kaydetti:

"İki ya da üç transfer yapacağız. Bunlardan biri santrfor, diğeri sağ açık, biri de defansif özellikli bir oyuncu olacak. Daha netleştirmedik. İyi bir enerji ve sinerjimiz var. Doğru olanı yapmak istiyoruz. Taraftarımız bazı şeylerin çok çabuk olmasını istiyor. Karabük'ün şartları belli, çok kolay olmuyor. Süreç içerisinde önemli oyuncuları kadromuza katmayı düşünüyoruz. Önemli olan bu sene hedefimize ulaşmak. Transferde görüştüğümüz futbolcunun ismini vermek istemiyorum. İsim verdikçe başka boyutlara taşınabiliyor. Transfer konusunda iyi çalışıyoruz. Ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Denediğimiz isimler belli olduğunda önümüze taş kondu. Onun için sır gibi bir transfer dönemi geçiriyoruz. Kim olduğunu açıklamak istemiyorum."

Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği maçı, 1 Eylül Pazar günü saat 20.00'de Dr. Necmettin Şayhoğlu Stadı'nda yapılacak. - Karabük

Kaynak: AA / Spor

Murat Yolbulan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title