Haberler

Kardemir Karabükspor'da Bayram Mesaisi

Süper Toto Süper Lig'in 8.Haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bayram sabahı yapılan antrenman ile hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Toto Süper Lig'in 8. Haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bayram sabahı yapılan antrenman ile hazırlıklarını sürdürüyor.

Çamlık tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde çalışmalarını günde çift idman ile sürdüren kırmızı-mavili ekipte, Beykan Şimşek, Lomano LuaLua, İshak Doğan ve Samba Sow çalışmalarda yer almazken, arka adalesinde yırtık olan Ahmet İlhan Özek ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Bayram sabahı tesislerde futbolcular ile bir araya gelerek kahvaltı yapan tecrübeli teknik adam Tolunay Kafkas, burada futbolcularla tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma sonrası çamlık tesislerinde düz koşu ve istasyon çalışmasının ardından çift kale idman yapan kırmızı-mavili ekip yarın tek idman ile Galatasaray maçı hazırlıklarına devam edecek. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Beykan Şimşek Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title