Haberler

    Izet Hajrovic, Werder Bremen'de İstenmeyen Adam Oldu

    Güncelleme:

    Werder Bremen taraftarı, Galatasaray'dan olaylı bir şekilde takıma katılan İzet Hajrovic'i istenmeyen adam ilan etti.

    Galatasaray'dan maaşını alamadığı gerekçesiyle Werder Bremen'e transfer olan İzet Hajrovic, yedek kulübesine mahkum oldu.

    Teknik direktör Robin Dutt'un performansını eleştirdiği Hajrovic, Wolfsburg'la oynanan maçtan bu yana yani 1 aya yakın zamandır ilk 11'de oynayamıyor. Yedek kulübesinde olduğu zamanlarda ikinci yarılarda oyuna bile alınmayan Hajrovic bu durumdan şikayetci.

    HEM HAJROVIC'E HEM DE TRANSFER EDENE TEPKİ

    Hajrovic'in Bremen'den ayrılması bile konuşulmaya başlanırken ligde son sırada bulunan Werder Bremen'de taraftar grupları hem Hajrovic'i hem de bu transferi gerçekleştiren kulüp yetkililerine tepki gösteriyor.

    TEKNİK DİREKTÖRÜ DE ES GEÇMEMİŞTİ

    Dutt, Augsburg önünde Hajrovic'in net bir pozisyondan yararlanamadığını ve skorun 3-3'e getiremediğini söylerken kaçan gol için, "Tartışmaya bile gerek yok. Golü atmalıydı. O kendini biliyor" sözlerini kullanmıştı. Leverkusen ile 3-3 biten maçın son 20 dakikasında takımını bir golden ve 2 puandan eden 23 yaşındaki futbolcu; 4-2 kaybedilen Augsburg maçında da skoru 3-3'e getirememişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Werder Bremen İzet Hajroviç Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title