Haberler

"Deplasmanda 2 Gol Atıyorsan, Galip Geleceksin"

Güncelleme:

İnegölspor'un Teknik Direktörü Güldüren, "Deplasmanda 2 gol atıyorsan, berabere kalmayacaksın ya da mağlup olmayacaksın, galip geleceksin." dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Turgutluspor maçına ilişkin, "Deplasmanda 2 gol atıyorsan, berabere kalmayacaksın ya da mağlup olmayacaksın, galip geleceksin" dedi.

Güldüren, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmandaki maçta rakip takımın 2 golü de penaltıdan attığını hatırlattı. Maçın hakemine tepki gösteren Güldüren, şöyle konuştu:

"Bir puan bizim için çok dezavantajlı bir puan. Deplasmanda 2 gol atıyorsan, berabere kalmayacaksın ya da mağlup olmayacaksın, galip geleceksin. Oyuncularımızın performansından memnun sayılırız.  Çünkü rakip takımdan 2 penaltı var. Artık konuşmak istemiyoruz, yapacak bir şeyimiz yok. Sadece konuşmakla kalıyor. Hakem nereye ne çaldığını bilmiyor. İkinci penaltıdan sonra 2-2'lik skoru yakaladık. Yapacak bir şeyimiz yok. Çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah 15 Mayıs'ta istediğimiz play-off'u yakalamak istiyoruz." - Bursa

Kaynak: AA / Spor

İsmail Güldüren Turgutluspor İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title