Haberler

İnegölspor Pendikspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

İnegölspor'un Teknik Direktörü İsmail Güldüren, "Pendikspor'u sahamızda yenmek istiyoruz." dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, " Pendikspor'u sahamızda yenmek istiyoruz" dedi.

Güldüren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç saha maçlarını kayıpsız atlatmak istediklerini söyledi.

Pendikspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Güldüren, "İnşallah çalıştığımız antrenman temposu ve isteğimiz sahaya yansır. İyi çalışıp iyi konsantre olup Pendikspor maçını da kayıpsız kapatacağımıza inanıyoruz" ifadesini kullandı.

İnegölspor'un, oyuncularının istemesi halinde ligde yenemeyecekleri ekip olmadığını söyleyen Güldüren, takımı, istediği hedefe ulaştıracak oyuncu topluluğuna sahip olduklarını anlattı.

Futbolcularına güvendiklerini dile getiren Güldüren, "Pendikspor'u sahamızda yenmek istiyoruz. Bu güce de sahibiz. Sadece ve sadece enerjimizi, isteğimizi üst düzeyde tutmamız gerekiyor. Hafta sonu da bunu başarırsak sahadan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Güldüren, fıtık ameliyatı geçirdiği için sahalardan iki ay uzak kalacak Mustafa Vargel ile Çağdaş Topal dışında eksik oyuncuları bulunmadığını sözlerine ekledi.

-antrenman

Kaynak: AA / Spor

İsmail Güldüren İnegölspor Pendikspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title