Haberler

İlkay Gündoğan: Tedavim Devam Ediyor

Güncelleme:

Borussia Dortmund takımında oynayan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, babaannesinin cenazesinde sakatlığıyla ilgili bilgi verdi.

Almanya'nın Borussia Dortmund takımında oynayan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, babaannesinin cenazesine katılmak için memleketi olan Balıkesir'in Dursunbey ilçesine geldi. Uçağın rötar yapması nedeniyle cenaze namazına yetişemeyen ünlü futbolcu, babaannesi defnedilirken son anda yetişti.

BABAANNESİNE SON GÖREVİNİ YAPTI

Aslen Dursunbeyli olan gurbetçi futbolcu İlkay Gündoğan, dün vefat eden babaannesi Ayşe Gündoğan'ın cenazesi için ilçeye geldi. Almanya'dan özel uçak kiralayarak Türkiye'ye gelen İlkay Gündoğan'a Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz taziye ziyaretinde bulundu. Borussia Dortmund'un ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan, cenaze namazına yetişemediğini, ancak defnedildiği sırada babaannesine son görevini yapabildiğini söyledi.

İLKAY'IN ADI ÖLÜMSÜŞLEŞİYOR

Ünlü futbolcu, çok sevdiği babaannesinin cenazesine yetişebilmek için bütün imkanları kullandı. Cenazenin defnedilmesinin ardından evlerinde taziyeleri kabul eden Gündoğan ailesini Belediye Başkanı M. ruhi Yılmaz da ziyaret ederek başsağlığı diledi. Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Ergenç'in de bulunduğu taziyede Başkan Yılmaz, İlkay ve babası İrfan Gündoğan ile bir süre sohbet etti. Borussia Dortmund'ta oynayan ünlü futbolcu İlkay ile gurur duyduklarını ifade eden Yılmaz, ilçeye yeni yapılacak olan stadyuma "İlkay Gündoğan Stadı" adını vereceklerini açıkladı. Stadın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacağını belirten Başkan Yılmaz, sürecin hızlanması için İlkay ve babası İrfan Gündoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı Ankara'da ziyaret edeceklerini söyledi.

İLKAY: TEDAVİM DEVAM EDİYOR

Ünlü futbolcu İlkay Gündoğan, kendisine yöneltilen sorular üzerine şu an takımda sakatlığı yüzünden yer alamadığını, bir süredir devam eden sakatlığının hala tam olarak geçmediğini ve tedavisinin sürdüğünü söyledi. Gündoğan, Dursunbey'in gün geçtikçe geliştiğini ve güzelleştiğini sözlerine ekledi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Ruhi Yılmaz İrfan Gündoğan İlkay Gündoğan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title