Haberler

Hatayspor Başkanlığına Jan Baram Seçildi

Spor Toto 2.Lig takımlarından Hatayspor'un olağan genel kurulunda başkanlığa Jan Baram getirildi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatay spor'un olağan genel kurulunda başkanlığa Jan Baram getirildi.

Belediye Parkı nikah salonunda gerçekleşen kongrenin Divan Başkanlığını Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz yaptı.

Tek liste ile gidilen kongrede konuşan Hatay spor'un eski Başkanı Hikmet Çinçin, yeni sezonda takıma başarılar diledi. Çinçin, "Hatay spor taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatamadığım için özür diliyorum. Daha önce de söylediğim gibi şampiyon olamadıysak bunun sebebi benim" dedi. Çinçin, takımın yeni başkanı Jan Baram'a da yeni sezon öncesi başarı diledi.

Hatay spor Kulübü Başkanı Jan Baram ise herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Hatay spor'a gösterilen ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Hatay birçok bakımdan önemli bir kent ve kesinlikle tanıtılmayı hak ediyor. Hatay spor'un başarıya ulaşması aslında hiç zor değil. Düşünün ki, yoğunluğundan dolayı başını bile kaşımaya vakti olmayan Adalet Bakanı Sadullah Ergin benimle Hatay spor'u tartışmaya vakit buluyorsa, valimiz takımla birebir ilgileniyorsa, bütün spor dallarında başarıyı yakalamış ve kadınlar Basketbol takımının 1. Lige çıkmasında büyük emeği olan bir belediye başkanımız varsa bizim Hatayspor olarak büyük şansımız var demektir. Herkes bu takıma destek veriyorsa neden olmasın? Ben Hatayspor'un en iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Tek liste ile gidilen seçim sonunda, başkanlığa Can Baram getirilirken, yönetim kurulu da, Bedi Çankaya, M. Sabit Karadeniz, Emir Kavvasoğlu, Mustafa Güney, Sadullah Ergin, Adnan Öksüz, Asaf Asfuroğlu, Cemil Naseh, Hasan Kazar, Yusuf Kılıç ve Mustafa Çalışkan'dan oluştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Çinçin Kadir Teksöz Hatayspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title