Haberler

Gökhan Saki'nin Rakibinin Ayağı Kırıldı

Güncelleme:

Kick boksta Gökhan Saki, final maçında Tyrone Spong ile karşılaştı. Spong'un ayağı feci şekilde kırılınca Saki şampiyon oldu.

Kick boksta Glory World Series, "Glory15 İstanbul" organizasyonun finalinde, yarı finalde Nathan Corbett'ı yenen milli sporcumuz Gökhan Saki ile yine yarı finalde Saulo Calavari'yi yenen Tyrone Spong karşı karşıya geldi.

AYAĞI FECİ ŞEKİLDE KIRILDI

Karşılaşmanın henüz ilk rauntunda Spong'un tekmesine Gökhan ayağını koyunca Spong'un ayağı kırıldı ve hakem maçı bitirdi. Rakibinin ayağının kırılmasıyla şampiyon olan Gökhan Saki, 200 bin dolarlık ödülün de sahibi oldu.

GALİBİYETİNE SEVİNEMEDİ

Milli yıldızımız Gökhan Saki'yi maç sonunda Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau da tebrik etti. Gökhan Saki rakibinin ayağı kırıldığı için maç sonunda fazla sevinmedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökhan Saki İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

KayserliKayseriaan@hotmail.com:

Memleketi Karsta cocugu tecavuz edip olduren serefsizi ringe koyun gokhan saki geregini yapar.

56
0
yanıtYanıtla
hayaletssss@hotmail.com:

Madem yasaklansin cik sen temsil et turkiyeyi ozmn

23
12
yanıtYanıtla
mehmet duman1985onuralp@gmail.com:

Gökan saki sen insanmısın adamı ne hale getirdin yaramaz herif ayı yavaş dövüş

4
30
yanıtYanıtla
turkumlansunt@morog.nl:

KARA bos konusma istersen, gokhan ilk dogusunu 2 dakikada bitirdi birince round te, tyrone spong zarzor 3 round sonrasi yendi ilk dogusunu. yani kisacasi gokhan saki , tyrone spong dan daha saglam duruyordu, tyrone ilk dovusteki 3x 3 dakika dogusup bircok darbe aldi. ayrica gokhan bunu 5 sene oncede indirmisti. bilip bilmeden leblebi konusma.

15
3
yanıtYanıtla
Helâlin var hemşerim yürü kim tutar seniayhan:

Bravo yakışır

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title