Haberler

Galatasaray'da Şaşırtan Muslera Kararı

Güncelleme:

Galatasaray'da göreve gelecek olan yeni yönetim, borç yükünü hafifletmek için Uruguaylı kaleci Muslera'yı satma kararı aldı.

Galatasaray'da göreve gelecek olan yeni yönetimin, borç yükünü hafifletmek için Uruguaylı kaleci Muslera'yı satma kararı aldı.

KULİSLERDE KONUŞULAN İLGİNÇ PLAN

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 3 maçta kalesinde 9 gol gören Fernando Muslera, defanstaki arkadaşlarından şikayetçi olurken, sarı-kırmızılı kulübün kulislerinde seçim sonrası için ilginç bir planın konuşulduğu ortaya çıktı.

MUSLERA, DEVRE ARASINDA SATILACAK

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; önemli bir borç yükünün altına girecek ve Devler Ligi gelirlerinden mahrum kalacak olan yeni yönetimin, Uruguaylı yıldızı devre ortasında satmayı ve kaleyi Sinan Bolat'a teslim etmeyi planladığı iddia edildi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (51)

tayfun:

muslerayı 25 30 milyon euroya satacaklarsa buyursun satsınlar aksı olursa onu satanı taraftar affetmez

21
1
yanıtYanıtla
TAYFUN-2:

bi zamanlar burak içinde 20 milyondan az etmez diyodunuz adamı satmadınız şimdide yüzüne bakmıyolar. bu sene burak için transfer haberi bile çıkmadı farkettin mi :)

yanıt0
yanıt0
MMT:

bütün takımı ve teknik direktör ü satın muslera semih ve sniper e karışmayın!!!

17
1
yanıtYanıtla
hasan:

muslera sniper melo

yanıt0
yanıt0
Günes Ahu:

Bu nedir abi ya iyice bitirdiniz takimi Muslera bu takimdan giderse takim komple cöker gitmesi gereken bi kisi varsa ilk basta burak bencili!!!!! Muslera gibi kaleciyi bidahada bulamazlar!!!!!!!!!!!

14
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

BU HABERI YAPANIN PALAVRASI OLSA GEREK ÖNCE ITALYANI TEMIZLEYIN. YILMAZ VURAL BILE BUNDAN iyi top OYNATIR BU TAKIMI

14
0
yanıtYanıtla
savas:

AMRAMOVİÇ''e söyleyelimde klübü satın alsın yoksa PTT 2 '' nci lige doğru ilerliyoruz :)

11
1
yanıtYanıtla
iyi olur:

gitmesilazım adama yazık oluyor bu günkü gs durupta kariyerine yazık etmemeli bence onuruyla oynayan aldığını helale bindiren birkaç futbocudan biri

11
0
yanıtYanıtla
elif:

prandelli selçuk burak umut pandev telles ve veysel i toplasan bi muslera etmez. . . neyin kafasını yaşıyo bu klüp. . . sebebim olacak bu gs benim. . .

10
1
yanıtYanıtla
akıl edin:

ulaaa ne akıl yoksunu adamlarsınız. . . . göreve kimin geleceği belli mi ki adamı göndersin. . .

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title