Haberler

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Güncelleme:

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye

Hakemler: Volkan Bayarslan, Orkun Akbaş, Süleyman Özay

Bursaspor: Mert Günok, Erdem Özgenç, İsmail Konuk, Sane, Bünyamin Kasal, Ertuğrul Ersoy (Dk. 64 John), Bilal Kısa, Kubilay Kanatsızkuş, Jorquera, Sercan Yıldırım (Dk. 75 Batalla), Necid (Dk. 64 Sinan Bakış)

Yomraspor: Ali Karadeniz, Şenol Özyurt, Selcan Pekkanlı, Hamit Bayraktar, Mehmetcan Köse, Adnan Kızılgöz (Dk. 73 Gökhan Şen), Yetkin Demir, Münür Satılmış, Şahin Çakır. Yasin Hatipoğlu, Reha Kurt (Dk. 33 Ozan Çetinkaya)

Goller: 45+1 Jorquera, Dk. 73 İsmail Konuk, Dk. 90 Kubilay Kanatsızkuş (Bursaspor)

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Yomraspor'u 3-0 yenerek adını gruplara yazdırdı.

Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Ev sahibi ekip, daha atak bir görüntü çizerken, konuk Yomraspor, hızlı hücumlarla rakip kaleye gitmeye çalıştı.

Bursaspor, aradığı golü ilk yarının uzatma dakikalarında buldu. 45+1. dakikada Sol kanattan gelişen atakta Kubilay Kanatsızkuş ile duvar pasına girerek ceza sahasına giren Jorquera, bir rakip defans oyuncusunu çalımladıktan sonra, çaprazda kalmasına karşın topu kalecinin altından filelere gönderdi: 1-0

İlk yarı Bursaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

68. dakikada Bursaspor'un 2'nci golü geldi. Orta alandan kazanılan serbest atışı kullanan Jorquera, topu penaltı noktasına doğru gönderdi. Kubilay Kanatsızkuş'un ayağıyla yumuşattığı top İsmail Konuk'un önüne düştü. Bu oyuncunun yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 2-0

90. dakikada Bursaspor farkı 3'e çıkardı. Batalla'nın ara pasıyla ceza sahasına giren Kubilay Kanatsızkuş, topu plase bir vuruşla filelere gönderdi: 3-0.

Bursaspor, karşılaşmayı 3-0 kazanarak, gruplara kalan taraf oldu.

Kaynak: AA / Spor

Volkan Bayarslan İsmail Konuk Mert Günok Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title