Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Turgutluspor, Süleyman Küçük ile sözleşme yeniledi.

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor iç transferde Hasan Engin Ekler'den sonra takımın tecrübeli file bekçisi Süleyman Küçük ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde yapılan imza törenine konuşan Süleyman Küçük Turgutluspor'u çok sevdiğini ve profesyonel kariyerine burada son vermek istediğini ifade etti.

Küçük, "Ben buraya direkt olarak imza atmaya geldim. Turgutlu benim ikinci memleketim ve burada futbolu bırakmak istiyorum. Burada başta başkanımız olmak üzere, tüm yönetim, teknik heyet ve oyuncular ile birlikte bir aile havası mevcut. Türkiye'nin en iyi yönetilen ve ender borçsuz bir kulübü olan Turgutluspor forması altında elimden gelen mücadeleye vereceğim. Turgutluspor'a ve camiaya hayır olsun" diye konuştu.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan ise "Süleyman'la görüşmemiz sadece 1 dakika sürdü. 'Ben kaç para ücret istiyorsun?' dedim, o da bana 'Başkanım ben buraya para konuşmaya değil imza atmaya geldim' dedi. Süleyman karakteriyle, sporcu kimliğiyle takımımıza önemli katkılar yapmış ve yapacak olan bir isim. Turgutluspor'a hayırlı olsun" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Küçük Turgutluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title