Haberler

Fenerbahçe'yi Üzen Hastalık

Fenerbahçeliler'i Üzen Gelişme... Futbola Fenerbahçe Alt Yapısında Başlayan ve A Takım'a Kadar Yükselen ve Meşin Yuvarlağa Yine Sarı -Lacivertli Forma Altında Veda Eden Serkan Acar'a Kanser Teşhisi Konuldu.

Fenerbahçeliler'i üzen gelişme... Futbola Fenerbahçe alt yapısında başlayan ve A Takım'a kadar yükselen ve meşin yuvarlağa yine Sarı-Lacivertli forma altında veda eden Serkan Acar'a kanser teşhisi konuldu.

Serkan Acar fotoğrafları...

Futbolu bıraktıktan sonra kulüpte çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak da idari koordinatörlük yapan Acar'ın tedavi amacıyla Amerika Birleşik Devletleri'ne gittiği öğrenildi.

Bir dönemin ünlü yıldızı Zeynep Değirmencioğlu (Ayşecik) ile evli olan Acar'ın ani hastalığı doğduğundan beri içinde bulunduğu Fenerbahçe camiasında büyük üzüntü yarattı. Acar'ın hastalığı nedeniyle Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası olan antu.com'da bir mesaj yayınlandı.

İşte o satırlar:

''Fenerbahçemizin çok uzun yıllar formasını giyen, kaptanlığını yapan, kulübümüzün genel müdürü Serkan Acar, Amerika`da tedavi görüyor. İsmi Fenerbahçemizle özdeşleşen Serkan Acar`a Tanrı`dan acil şifalar diliyoruz. İnanıyoruz ki milyonlarca Fenerbahçeli'nin duaları onunla olacak ve yakalandığı hastalıktan kurtulacak. Serkan Acar`a geçmiş olsun diyor, sağlığına kavuşarak kulübümüzdeki görevine döneceği anı sabırsızlıkla bekliyoruz.''

Fenerbahçe: "Bir an evvel aramıza dönmesini temenni ediyoruz"

Serkan Acar'ın rahatsızlığı ile ilgili Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde de şu sözlere yer verildi:

"Fenerbahçemizin uzun yıllar formasını giyen, kaptanlığını, bir dönem de menajerliğini yapan ve kulübümüz idari işler koordinatörlüğü ve genel müdürlük görevini yürüten Serkan Acar, Amerika`da başarılı bir operasyon geçirmiştir. Serkan Acar'a acil şifalar diliyor ve aramıza bir an evvel dönmesini temenni ediyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title