Haberler

Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka Maçından Notlar

Fenerbahçe Ülkerli Emir Preldzic, Beko Basketbol Ligi'nde 250. maçına çıktı Karşılaşmanın bilet geliri, kulübün Somalı çocukların eğitimi için oluşturduğu havuza aktarılacak Sarı lacivertli takımın yeni genel menajeri Gherardini de karşılaşmayı izledi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın oyuncusu Emir Preldzic, Pınar Karşıyaka ile yaptıkları play-off yarı final mücadelesinde Beko Basketbol Ligi kariyerindeki 250. maçına çıktı.

Karşılaşma öncesi düzenlenen törende Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Özokur, sarı-lacivertli oyuncuya günün anısına çikolata dolu hediye sepeti verdi.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncular, maç öncesi üzerinde "Soma" yazılı siyah tişörtlerle ısınma çalışmaları yaptı.

Maçın bilet hasılat geliri, Fenerbahçe Kulübü'nün, maden faciasının ardından Soma'daki çocukların eğitimi için oluşturduğu burs havuzuna aktarılacak.

Karşılaşma öncesi, Soma'daki faciada yaşamını yitiren maden işçileri için saygı duruşu yapıldı.

Gherardini görevine başladı

Sarı-lacivertil takımın yeni genel menajeri Maurizio Gherardini görevine başladı.

Karşılaşmayı izleyen İtalyan yönetici, karşılaşma öncesi kulüp televizyonu FBTV'ye yaptığı açıklamada, ilk olarak takımı tanımak istediğini belirterek, "Salonda küçük bir tur attım. Modern ve her türlü güzelliğe sahip. NBA'deki salonlardan hiçbir farkı yok. Avrupa'da birçok takımın sahip olmadığı bir salon. Çok özel bir yer" ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka'yı az sayıda taraftarı yalnız bırakmadı

Pınar Karşıyaka'yı az sayıdaki taraftarı Fenerbahçe Ülker deplasmanında yalnız bırakmadı.

Salonun üst katındaki üç bloğun ayrıldığı konuk ekibin taraftarı, yaklaşık 150 kişilik bir grupla takımlarına destek verdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Ülker Pınar Karşıyaka Emir Preldzic Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title