Haberler

Fenerbahçe Ülker'de 3 Ayrılık

Güncelleme:

Ülker'in isim sponsorluğundan ayrılması sonrası bütçede küçülmeye gidecek olan Fenerbahçe Ülker'de Zoric, Zisis ve Bjelica takımdan ayrılacak.

Ülker'in 20 milyon euroluk isim sponsorluğundan ayrılması sonrası bütçesinin küçülmesine kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'ndan iki yabancı ismin ayrılacağı ifade edildi.

ZORIC'İN SÖZLEŞMESİ UZATILMAYACAK

Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe başantrenörü olduğu sezon takıma katılan Hırvat uzun Luka Zoric'in kontratının uzatılmayacağı ve takımdan gönderileceği iddia edildi. Fenerbahçe'nin 3. yıl için kontrat uzatma hakkı olduğu ancak bunun kullanılmayacağının altı çizildi.

ZISIS GİDECEK

İkinci isimse sezon ortasında Unics Kazan'dan takıma katılan Nikos Zisis'in önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de yer almayacağı belritildi. Yunan oyuncunun, Olympiakos ile görüşmelere başladığı ve imza atılmasının yakın olduğu Yunan basını tarafından dile getirildi.

BJELICA NBA YOLCUSU

Öte yandan, NBA hakları Minnesota Timberwolves'ta olan Nemanja Bjelica'nın da takımdan ayrılacak bir diğer isim olacağı uzun süredir medyada yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Ülker Zeljko Obradovic Nemanja Bjelica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
500

Yorumlar (4)

..:

FENEV NANAYI YEDİ PARA DA YOK ŞİMDİ

2
5
yanıtYanıtla
GS..7...ŞİKEBAHÇE....0mobilWeb@haberler.com:

Bu kadroyla gs yenildikleri için kesin azize bunları gönderir demiştim doğru çıktı birde şikede yapamadı kulüp herkese borçlu yakında köprü üzerinde mendil açıp suriyelilerin yanına oturup para toplarlar HAHAHAHAAAAAAAA

3
3
yanıtYanıtla
Böyle habercilik mi olur:

bunlar zaten gidecekti ki. bjelica''nın gideceği iki üç aydır belli. zoric yollanabilseydi sezon başı gidecekti. zisis zaten calathes vs alınamadığı için alındıhem fb ülkerin bütçesi yıllardır bu civarlarda. gsnin bütçesi de bu sene 20 milyondu. çok para harcıyorlar olayı yalan yani. fb, gs, efes bütçeleri çok yakın bir iki senedir ve realin, cskanın vs altında bütçeler

1
0
yanıtYanıtla
mete:

arkadas şikeyi 6s yapar cezayı fener çeker

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title