Haberler

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 Yendi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1'lik galibiyetin rövanşında Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 mağlup etti ve turnuvada yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibini 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan maçtan da 4-1'lik galibiyet ile ayrıldı ve yarı finale yükseldi.

GOLLER

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, 6. dakikada ve 31. dakikada penaltıdan Kuyt, 49. dakikada Hasan Ali ile 61. dakikada Caner'den geldi. Mersin İdmanyurdu'nun tek sayısını ise 72. dakikada Futacs kaydetti. Öte yandan Mersin'de Efe, 29. dakikadaki penaltı pozisyonunda kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Fenerbahçe, Bursaspor ile eşleşti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mersin İdmanyurdu Şükrü Saraçoğlu Türkiye Kupası Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (22)

ExxxMobil-IOS:

Fener bi takımı yener ama bu diğer 17 takıma koyar zorunuza gitmesin :):)

23
9
yanıtYanıtla
NYMobil-IOS:

Hani maçlara çıkmayacaadınız loo? Eccük susun artık,böyük lokma ye böyük laf etme lo

8
24
yanıtYanıtla
Bozo123mobilWeb@haberler.com:

Sehtekarlar hani maça çikilmiyordu ne oldu yemedimi sizi gidi Tayyibin takimi sizi

7
25
yanıtYanıtla
tarsuslu:

yahu bu mersin bi galatasaraya karşı canla başla oynuyor. . fenere gelince basiretleri bağlanıyor.

10
9
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Maduruyet fenere yaramis tam bir tayip erdogan taktigi

6
10
yanıtYanıtla
sefilix:

yazık ya hu. bu nasıl bir hakemdi.

8
7
yanıtYanıtla
Hasan:

Samimi olarak söylüyorum bir Fenerli olarak utandım böyle hakemden. . Penaltı ile yakından uzaktan ilgisi yok, ya kırmızı kart rezalet. . Ben de hakemim. . Fenerin ihtiyacı yok böyle şeylere. . İşte torpilli hakemler var bu ülkede bu hakem hiç iyi bir hakem değil. . Ama torpilli. . Çok iyi hakemlerimiz var, amatör ligde. .

10
3
yanıtYanıtla
Sabit kankaMobil-IOS:

Ben biliydim böyle olacağını

6
5
yanıtYanıtla
Alpaslan Mobil-IOS:

Mersin'e yoktan yere penaltı ve kırmızı kart verdi Yazıklar olsun TFF ve fenerasyon

5
6
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Hakemler Sağolsun

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title