Haberler

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Örs: "Ülker'le Yapılan Sponsorluk Anlaşması Devrim Niteliğinde"

Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımı Antrenörü Aydın Örs, Ülker İle Yapılan Sponsorluk Anlaşmasının Bir Devrim Niteliğinde Olduğunu Söyledi.

Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımı Antrenörü Aydın Örs, Ülker ile yapılan sponsorluk anlaşmasının bir devrim niteliğinde olduğunu söyledi.

Örs, bu anlaşmanın gerek Türk sporu adına gerekse Fenerbahçe adına büyük bir atılım olduğunu belirterek, ¨Bu anlaşmanın diğer kurumlara da örnek olmasını umuyoruz. Çünkü yapılan tüm bu yatırımlar ilerde Türkiye`nin geleceği için büyük birer adım. Fenerbahçe olarak bu sezon en iyiyi başarma hedefindeyiz. Bu anlaşma büyük bir itici güç. Ayrıca takımımıza yeni katılan tecrübeli oyuncularımız ile güçlü bir takım oluşturduk¨ dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Mahmut Uslu ise ¨Bu sponsorluk anlaşması taraftarlarımızın beklediği basketbol sahası yapmamızı sağlayacak. Taraftarımızın beklentilerini karşılayacağız. Bu sponsorluk sayesinde büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title