Haberler

Fenerbahçe'den Eski Futbolcusu Engin Verel'e Dava

Güncelleme:

Fenerbahçe, eski futbolcusu ve köşe yazarı Engin Verel'e geçtiğimiz gün yazdığı Aziz Yıldırım'ın Abdullah Kiğılı'yı kovduğu yönündeki haber nedeniyle dava açtı.

Fenerbahçe'nin efsanesi ihraç ediliyor! Fenerbahçe, eski futbolcusu ve köşe yazarı Engin Verel'i geçtiğimiz gün yazdığı Aziz Yıldırım’ın Abdullah Kiğılı’yı kovduğu yönündeki haberler nedeniyle dava açtı.

YILDIRIM'IN AVUKATLARI DİSİPLİN KURULU'NA DİLEKÇE VERDİ

Aziz Yıldırım'ın avukatları Engin Verel ve haberin çıktığı gazeteyi dava ederken, aynı zamanda sarı lacivertli kulübün üyesi olan Verel hakkında disiplin kuruluna bir dilekçe verildi. Engin Verel hakkında disiplin soruşturması başlatılırken, sarı lacivertli kulübün hukukçuları yapılan bu haberin sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirttiler.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdullah Kiğılı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Ali:

''Fenerbahçe, eski futbolcusu ve köşe yazarı Engin Verel''i geçtiğimiz gün yazdığı Aziz Yıldırım''ın Abdullah Kiğılı''yı kovduğu yönündeki haberler nedeniyle dava açtı. '' Bu nasıl bir cümle Allah aşkına?

4
8
yanıtYanıtla
Barış TAŞKUN:

ak1454 cins adam diyorsun beğenmiyorsun ya; görmezden gel sıkıntın kalmaz kardeş. ben mesela ünal ayseli görmezden geliyorum vergi kaçırması olsun forma saklaması olsun fatih terimi kovdurmak için ultravestiye 450bin tl vermesi olsun bak umrumda değil. iho da kupa sapı istiyor oraya buraya şikayet etcez diyor oda umrumda değil. birisi bana şunu açıklasın. fener o kadroyla şikeyle 82 puan yaptıysa trabzon bizden daha kotu kadroyla şikesiz nasıl 82 puan yapar:)

3
5
yanıtYanıtla
KİMYACI:

SN. ÜNAL AYSAL VE SN. AZİZ YILDIRIM BU TAKIMLARIN BAŞINDA OLDUKLARI SÜRECE NE KAVGA BİTER NEDE BAŞARI GELİR KULÜPLERİN PARALARI GELİRLERİ ÇARÇUR OLUP GİDİYOR OLMAYACAK TRANSFERLER YAPILIYOR BOŞUNA PARALAR VERİLİYOR HERKES KOMİSYON PEŞİNDE. TÜRK FUTBOLUNU YAZIK NE HALE GETİRDİLER HER MAÇ OLAYLI GEÇİYOR FUTBOL YOK ESTETİKLİK YOK EN ÖNEMLİSİ PENALTI ATMASINI BİLE UNUTMUŞ BİRSÜRÜ ADAM VAR YAZIK HEMDE ÇOKKK YAZIK

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title