Haberler

Fenerbahçe'de 5 Futbolcunun Bileti Kesildi

Güncelleme:

Şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan Fenerbahçe'de Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal ile yollar ayrılacak.

Önce Osmanlıspor ardından Konyaspor ve dün akşam da Galatasaray karşısında son 3 maçta kaybedilen 7 puan sonrasında sarı-lacivertli oyuncuları zor günler bekliyor.

CANER'İN DURUMU

İlk etapta sözleşmesi sezon sonunda zaten bitecek olan ve takımdan ayrılacak olan Caner Erkin kadro dışı bırakalıcak. Genç oyuncuya istemesi durumunda özel antrenör eşliğinde çalışması teklif edilecek. Ayrıca milli oyuncuya yüklü de bir para cezası verilecek.

TOPAL VE GÖKHAN'A YENİ SÖZLEŞME

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a galibiyet üzerine kurulu olan maç başı ücretlerin de içinde olduğu 2 milyon euro'yu geçmeyecek sözleşmeler teklif edilecek. Sözleşmeler 1 artı 1 yıllık olacak. Kabul etmezlerse ısrar edilmeyecek.

5 İSİM YOLCU

Bruno Alves, Raul Meireles, Mehmet Topuz ve Michal Kadlec'e teşekkür edilecek. Kendileriyle yola devam edilmeyeceği iletilecek. Serdar Kesimal'ın sözleşmesi feshedilecek. Kendisinin tesislere girmesi yasaklanacak.

NANI VE VAN PERSIE GİDEBİLİR

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin uzağında kalan Van Persie ve Nani'ye cazip bir teklif gelmesi halinde iki isimle yollar ayrılacak ve yerlerine genç başarıya aç futbolcular kadroya dahil edilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Raul Meireles Michal Kadlec Mehmet Topuz Bruno Alves Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

Aziz başkanın artık bırakması lazım takıma yeteri kadar zarar verdiği yeter artık.

16
2
yanıtYanıtla
AH FENER AH:

VOLKAN ŞEN KESİNLİKLE GİTMELİ . FENERBAHÇE DE OYNAMA KAPASİTESİ YOK.

11
4
yanıtYanıtla
CANER:

evet kesinlikle gitsinler hatta markovic ve diego da mutlaka gitsin

8
1
yanıtYanıtla
mehmet Altun:

Antalya, Gençlerbirliği, Galatasaray, Bursaspor''u yenemeyen bir takım şampiyon olmasın. Şampiyon olup ta bizleri Avrupa''ya rezil etmesin, onurumuzla oynamasın. Mehmet Altun-Şanlıurfa/ Bakkalbaşı

6
0
yanıtYanıtla
16spor-TERTEMİZ ŞAMPİYON:

yürrü lan rezil, üçüzlerin bizi yendiği maçları incele bakalım alayı hakemle , en son ki 8taş maçında bile hakem 2 tane gol hibe etti beşiketaşlılara, hakemler ve tff olmasa alayınız bir hiçtir.

yanıt2
yanıt2
isa:

bjk yönetimi dehal alvesi alması lazım. yıllardır böyle sert oynayan forveti yıpratan frikik kullanan adan gelmedi beşiktaşa türkiyeyi bilen bir oyuncu

3
1
yanıtYanıtla
kaan:

Beşiktaşta oynasa her maç kırmızı gösterirler

yanıt2
yanıt2
isimsiz:

alves dışında iş yapan yok yattıkları herden para alıyorlasr

2
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, Amener Rasülü Peygamberimize Mirac ta hediye edilmiştir. Okumayı alışkanlık haline getirenler, her muradına nail olur.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title