Haberler

Eski Elazığspor Başkanları ve Yöneticileri Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Muammer Muşmal ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İstifa Eden Elazığspor Yönetim Kurulu'nun Yerine Yeni Bir Yönetim Oluşturulması İçin Kulüp Eski Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Polisevinde Bir İstişare Toplantısı Yaptı.

Elazığ Valisi Muammer Muşmal ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, istifa eden Elazığspor Yönetim Kurulu'nun yerine yeni bir yönetim oluşturulması için kulüp eski başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle polisevinde bir istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya eski Elazığspor Kulübü Başkanlarından Bahri Turan, Mustafa Urhan, Mustafa Yıldız, Mehmet Güngör ve eski yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Taşel katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından bir açıklama yapan Vali Muşmal, "Çok somut ve çok net bir şey henüz ortaya çıkmadı. Arkadaşlarımız kendi aralarında da konuyu değerlendirecek. Ondan sonra tekrar bir araya geleceğiz. Çok olumlu bir görüşme oldu. Bütün arkadaşlarımız fedakarlık yaparak Elazığspor'a destek vereceklerini ifade etti" dedi.

"Amacımız Elazığspor'a destek vermek, Elazığspor'u zordan kurtarmaktır" diyen Muşmal, "Ben Elazığ'da 2.5 yıllık görev sürem içerisinde 3 yönetimle çalıştım. Biz bütün yönetimlere elimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği verdik. Valilik olarak maddi anlamda büyük destek verme imkanımız olmamasına rağmen, devlet memurlarından ve bazı kişilere rica ederek topladığımız kaynaklarla Elazığspor'u desteklemeye çalıştık. Gereken desteği dün de verdik, bugün de veriyoruz, yarın da vereceğiz. Bizim için Elazığspor önemli, Elazığ önemli. Elazığspor kentimiz için de çok önemli. Elazığspor'un 40. yılında Süper Lig'e çıkmasını istiyorduk ama maalesef ligden düştük. Sporda çıkmak da var, düşmek de var. Önemli olan kimseyi kırmadan, incitmeden sıkıntılara çözüm bulmaktır. Gecikmeden, önümüzdeki 5-10 gün içinde çözüm üretmeye çalışacağız. Oluşacak yeni yönetime vali olarak maddi ve manevi, imkanlarımız doğrultusunda destek vereceğime herkesin huzurunda söz veriyorum" diye konuştu.

(EK-AŞ-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title