Haberler

Elazığ Belediyespor 2.Yarıya Hazır

Güncelleme:

Elazığ Belediyespor'da, 26 Aralık'ta Başlayan Ve 14 Gün Süren Antalya Kampı Sona Erdi.

Bölgesel amatör lig 5. Grupta mücadele eden elazığ belediyespor'da, 26 aralık'ta başlayan ve 14 gün süren antalya kampı sona erdi. 14 günlük kamp dönemi süresince günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren Mavi-Siyahlılar burada 3 hazırlık maçı oynadı.

İlk hazırlık maçını Bölgesel Amatör Lig 6. grup takımlarından Manavgat Evrenseki takımıyla yapan Elazığ Belediyespor bu karşılaşmadan 1 – 1'lik beraberlikle ayrılırken, 2. hazırlık maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz grup takımlarından Akçaabat Sebatspor ile karşı karşıya geldi.

Elazığ Belediyepor bu karşılaşmadan da 1-1 eşitlikle sahadan ayrılırken, 3. ve son hazırlık maçındaysa Bölgesel Amatör Lig 3. grup takımlarından Fatsa Belediyesporla karşılaştı. Mavi siyahlılar rakibini 4-2 mağlup ederek Antalya'daki hazırlık maçlarını da 2 beraberlik ve 1 galibiyetle tamamlamış oldu.

Kamp dönemi boyunca transfer çalışmalarını da sürdüren Elazığ Belediyespor bu zaman zarfı içinde 2 yeni futbolcuyu da kadrosuna dahil etmeyi başardı. Spor toto 2. lig kırmızı grup takımlarından Çankırı Belediyespor'da forma giyen genç defans oyuncusu Mehmet Öneri kadrosuna katan Elazığ Belediyespor, Orhangazi Belediyespor'da forma giyen sol kanat oyuncusu Murat Ateş'le de anlaşma sağladı.

Kamp dönemi transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyespor Teknik Sorumlusu Bülent Güllü, kamp dönemi boyunca eksik olan bölgelere gerekli yönetimin transferleri gerçekleştirdiğini söyleyip, katkı ve desteğini kendilerinden hiçbir zaman esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na da teşekkür ederek, bir transfer daha yapıp transferi noktalamak istediklerini kaydetti.

Ligin ilk yarısını lider tamamlayan Elazığ Belediyespor 2.yarının ilk maçını 23 Ocak Pazar günü deplasmanda Gaziantep İl Özel İdarespor ile oynayacak ve bu maçın hazırlıklarına maç gününe kadar Elazığ'da devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title