Haberler

Denizli'de Rota Yeniden Kurtar

Denizli'de Rota Yeniden Kurtar

DENİZLİ'DE ROTA YENİDEN KURTAR

Gaziantep BŞB yenilgisinin ardından istifa eden Hamza Hamzaoğlu'nun yerine teknik adam arayışını sürdüren Denizlispor yönetimi, Yılmaz Vural'la anlaşamadı. Vural'ın Yeşil-siyahlı kulüpten sezon sonuna kadar 700 bin TL ve ayrıca Süper Lig'e yükselme primi istediği, bu talebi yüksek bulan yönetimin rotayı yeniden Güvenç Kurtar'a çevirdiği öğrenildi.

Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman'ın daha önce görüşülen ancak uzlaşma sağlanamayan Kurtar'la tekrar biraraya geleceği, yine anlaşma sağlanamaması halinde listedeki diğer isimlere yöneleceği bildirildi. Genel Menajer Adnan Erkan, takımı Çaykur Rize karşılaşmasına antrenör Kenan Atik'in hazırladığını, teknik adam sorununu en kısa sürede çözeceklerini söyledi.

Bu arada Gaziantep BŞB maçında sakatlanan Youla ile Ali Helvacı'nın dört hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Yeşil-siyahlı ekipte Youla ve Ali Helvacı'nın yanı sıra sakatlıkları süren İsmail Konuk ve İbrahim ile cezalı Koffi, Ç.Rize maçında forma giyemeyecek.

FERAH IŞIK - DENİZLİ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title