Haberler

    Dallas Mavericks-New York Knicks: 80-92

    Güncelleme:

    New York Knicks, Batı'da play-offu kovalayan Dallas Mavericks mücadelesini 92-80'lik skorla kazanarak önemli bir zafere imza attı.

    New York Knicks ile Batı'da play-offu kovalayan Dallas Mavericks karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Knicks 92-80'lik skorla kazanarak önemli bir zafere imza attı.

    New York'ta takımın yıldızı Carmelo Anthony 16'da 6 isabetle 19 sayı kaydetti ve 7 ribaunt, 5 asistlik bir katkıda bulunarak maçın en skorer ismi oldu. Knicks'te ayrıca Kevin Martin kenardan gelerek 8'de 7 ile 14 sayılık performans ortaya koyarken, Andre Bargnani de 13 sayı kaydetti.

    Dallas'ta ise Alman efsanesi Dirk Nowitzki 11'de 6 ile 18 sayı kaydetti ve 9 da ribaunt çekti. Mavericks'te Monta Ellis ve Vince Carter da 13'er sayılık performans ortaya koydular, ancak mağlubiyeti engelleyemediler.

    Dallas Mavericks bir sonraki maçında Los Angeles Lakers deplasmanına gidecekken, New York Knicks ise Detroit Pistons'ı konuk edecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Dallas Mavericks Carmelo Anthony New York Knicks Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title