Haberler

"Çingene Kral" Lakaplı Boksör Tyson Fury: Joshua'yı Tek Elimle Döverim

Güncelleme:

"Çingene Kral" lakaplı ünlü boksör Tyson Fury, Klitschko'yu devirerek tüm dünyanın dikkatini çeken Anthony Joshua için "Onu tek kolum arkada bağlıyken yenerim." dedi.

Ağır sıklet boksörü Anthony Joshua'nın Klitschko'yu nakavt ettikten sonra Tyson Fury'ye meydan okumasının yankıları sürüyor. Uzun süredir dövüşmeyen Tyson Fury, Joshua'yı tek kolu arkasına bağlıyken ve hiç antrenman yapmadan yenebileceğini iddia etti.

"İLK MAĞLUBİYETİ TATTIRACAĞIM"

Joshua'ı tebrik ettikten sonra konuşmasına devam eden Fury, Joshua'ya ilk profesyonel mağlubiyetini kendisinin tattıracağını söyledi. Sky Sports'a konuşan Fury, 'Harika bir dövüştü, çok eğlendim ve Joshua için tezahüratta bulundum' derken 'Geriye büyük tek bir dövüş kaldı o da Joshua ile benim dövüşüm.' dedi.

"BEN HALA 1 NUMARAYIM"

Fury dünyanın ringde en çok görmek istediği kişinin kendisi olduğunu iddia ederek 'Ben hala bir numarayım ve bunu herkes biliyor' şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title