Haberler

Carlos Tevez: Çin'den Gelen 75 Milyon Euro'luk Teklife Hayır Demek Güç

Güncelleme:

Boca Juniors forması giyen Carloz Tevez, "Çin'den gelen 75 milyon Euro'luk teklif konusunda karar vermedim. Buradan ayrılmak bana acı veriyor ama 'hayır' diyebilmek güç." dedi.

Carlos Tevez, Boca Juniors'tan ayrılıp ayrılmama konusunda henüz bir karar vermediğini söyledi.

2 YIL İÇİN 75 MİLYON EURO

Tevez'in Çin takımlarından Shanghai Shenhua tarafından 2 yıl 75 milyon Euro'luk teklif konusunda henüz karar vermediğini söyleyen Tevez, "Bugün kalmayı düşünüyordum ama bir yandan da acı çekiyorum. Kendimi Boca'dan ayrılırken düşünemiyorum. Saha içerisinde ve dışında nelerin çok önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Bir karar verme zamanım geliyor." ifadelerini kullandı.

"HAYIR DİYEBİLMEK GÜÇ"

Takım arkadaşları ve teknik ekibin kalmasını istediğini söyleyen Tevez, "Kafamı boşaltacağım ve bu teklifi düşüneceğim. Böyle bir teklife ve insanların beklentilerine 'Hayır' diyebilmek güç." diyerek sözlerini noktaladı.

Avrupa'da West Ham, Manchester United, Manchester City ve Juventus formaları giyen Carlos Tevez, 2015'te çocukluk kulübü Boca Juniors'a dönmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Boca Juniors Carlos Tevez Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title