Haberler

Çankırıspor-Alanyaspor: 2-0 (Maçı Bayanlar İzledi)

Stat. HAKEMLER. Çankırı BELEDİYESPOR.

Stat: Atatürk

HAKEMLER: Dilan Deniz Gökçek (7), Sibel Yamaç (7), Belgin Kumru (7)

Çankırı BELEDİYESPOR: Selahattin (7)- Samet (6), Metin (6), Ali (7), Kemal (6), Uğur (6) (Dk. 85 Tolga), Eşref (7), Furkan (7), Celal (6), Aykut (6) (Dk. 65 Recep 6), Fatih (6) (Dk. 64 Erçin (5)

ALANYASPOR: Aydın (5)- Fırat (5), Zeki (5) (Dk. 70 Ahmet 5), Okan (6), Ali (6), Kadir (5), Metin (5), Kazım (6), İlyas (5) (Dk. 61 Mahir 6), Samet (6), Zafer (6)

GOL: Dk. 11 Furkan, Dk. 83 Ali (Çankırı Belediyespor)

SARI KART: Samet (Alanyaspor)

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta Çankırı Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Alanyaspor'u her iki yarıda kaydettiği gollerle 2-0 yendi.

11. dakikada gelişen Çankırı Belediyespor atağında, Furkan tek başına götürdüğü topla ceza alanına girdi, defansın da hatasından yararlanıp sert vurdu meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

83. dakikada Uğur'un pası ile ceza alanında topla buluşan Ali, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.

KADIN BAŞKAN ANNELER GÜNÜ'NDE MAÇA SADECE BAYANLARI ALDI

Çankırı Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Alanyaspor ile oyNadığı karşılaşmada, tüm kadınlara Anneler Günü jesti yaptı. Profesyonel ligde tek kadın Kulüp Başkanı olan Sevda Karaali Şireci, "Anneler Günü" nedeniyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi ve stad içinde ve tribünde futbolcular ve basın mensupları dışında kadınların yer almasını sağladı.

ERKEK TARAFTARLAR GÖSTERİ YAPTI

Maçı FİFA kokartlı kadın hakemler Dilan Deniz Gökçek, yardımcılıklarını da Sibel Yamaç ile Belgin Kumru yaparken, 4'üncü hakem olarak ise Neslihan Muratdağı görev aldı. Maçı 300'e yakın bayan, trübünlerdeki yerini aldı. Bu arada maçtan önce stadın çevresinde toplanan yaklaşık 1000 kişilik erkek taraftar grubu ise maça girmek için tezahüratlarda bulundu. Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü de bu yüzden olay çıkmaması için erkek taraftarları açık tribüne aldı. - Çankırı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title