Haberler

Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Badminton Federasyonu Tarafından Isparta'da Düzenlenen Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Isparta'da düzenlenen Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.

Isparta Spor Salonu'nda 7-9 Haziran tarihlerinde düzenlenen ve Isparta Belediyesi'nin sponsorluğunu yaptığı Türkiye Büyükler Badminton Şampiyonası sona erdi. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen müsabakalar sonrasında tek erkeklerde birinciliği Mustafa Yalvarıcı (Sakarya Üniversitesi), ikinciliği H. Hüseyin Durakcan (EGOSpor), üçüncülüğü Ali Kaya (EGOSpor) elde etti. Tek bayanlarda ise Ezgi Epice birinci (EGOSpor), Özge Bayrak ikinci (Bursa Osman Gazi Belediye), Hatice Nurgül Şen ise üçüncü (EGO Spor)

oldu.

Çift erkeklerde Ali Kaya ve Nuri Balkan birinci olurken (EGOSpor), ikinciliği H. Hüseyin Durakcan ve M. Göksel Kundakcı (EGOSpor-Büyükşehir Belediyesi Ankara), üçüncülüğü ise Barış Boyar ve Burak Köse (Çorum GS) elde etti.

Çift bayanlarda ise Ezgi Epice ve Sıdıka Kulatay birinci (EGOSpor), Nurdan Ekin ve Rabia Kemer ikinci (Bursa Osman Gazi Belediyesi), Öznur Çalışkan ve Birsen Çakır üçüncü (Bursa Osman Gazi Belediye) oldu.

Karışık çiftlerde Nuri Balkan ve Sıdıka Kulatay birinci (EGOSpor), Samet Ömerci ve Rabia Kemer ikinci (Bursa Osman Gazi Belediye), Emre Vural ve Özge Bayrak ise üçüncü (Bursa Osman Gazi Belediye) oldu.

Şampiyonada EGOSpor 4 birincilik elde ederken, Sakarya Üniversitesi 1 birincilik elde etti. Osmangazi Belediye Spor Kulübü birincilik elde edememesine rağmen aldığı ikincilik ve üçüncülüklerle kulüp sıralamasında ilk sırayı alırken, EGOSpor ikinci, Büyükşehir Belediyesi Ankara üçüncü ve Çorum GS ise dördüncü oldu.

Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları, Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Isparta Milletvekili M. Emin Bilgiç, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydıner ve Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik tarafından verildi.

Ayrıca şampiyonanın sponsorluğunu yapan Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman ve Başkan Yardımcısı Ahmet Aydıner, Isparta merkezde bulunan 64 okula müsabakalar sırasında bin 200 badminton raketi, 15 dikme ve file, 150 kutu badminton topu dağıtarak Isparta'da 64 okulda Badminton Spor Okulları'nın startını verdi. 81 ilde bulunan okullara badminton malzemesi dağıtacaklarını kaydeden Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, bu konuda belediye başkanları ve sponsorlara çağrıda bulundu.

(BK-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title