Haberler

Bradley, Roma'dan Ayrılıyor

Roma’nın Amerikalı oyuncusu Michael Bradley, MLS’te oynamak üzere Toronto FC takımına transfer oluyor.

Genç Barçalı Roma'da

Oyuncunun menajeri Alberto Faccini'nin yaptığı açıklamaya göre Michael Bradley, 7 milyon euro karşılığında Toronto FC'nin yolunu tutmak üzere.

Faccini, Radio Radio programına katılarak konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Transfer henüz resmiyet kazanmış değil ama işler oldukça yolunda gidiyor. Michael seçimini yaptı ve Toronto'yla Roma'nın anlaşması da oldukça yakın. İki gün içinde netlik kazanmasını beklediğim bu transfer oyuncum için oldukça önemi. Toronto ona gerçekten önemli bir proje sundu ve transfer gerçekleşirse MLS'in en pahalı oyuncularından biri olacak."

Michael Bradley için çok zor bir karar olduğunu söyleyen Alberto Faccini, "Bu, Michael için gerçekten atlaması gereken zor bir eşikti. Transferdeki bazı hareketler onu bu kararı almaya itti. 31 Ocak'ı beklemeden Toronto'nun teklifini kabul etti ve bunda Amerikan futbolunun gelişmesine yardımcı olmak da önemli bir faktör oldu" şeklinde konuştu.

Transferin nedeni Nainggolan

Transfer piyasasındaki hareketlilikten kastının Radja Nainggolan'ın Roma'ya transferi olduğunu da söyleyen menajer, "Evet, Nainggolan'ın Roma'ya gelmesi Bradley'nin kararında etkiliydi. Roma'da o hiç problem çıkarmadı ve her zaman takım için önemli bir oyuncu olduğunu düşündü. Fakat işler son günlerde biraz daha değişti. Serie A'dan Hellas Verona ve Bologna gibi takımlar da onu istedi ama o Avrupa'da geçirdiği 10 yılı yeterli gördü ve ülkesine dönmeyi tercih etti" açıklamasında bulundu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Radja Nainggolan Michael Bradley Toronto Roma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title