Haberler

Beşiktaşlı Yönetici Güner: Yarın Dünya Yıldızı Futbolcuyu Açıklayacağız

Beşiktaşlı Yönetici Umut Güner, "Dünyaca ünlü bir yıldızla anlaştık. Sadece 3 kişi biliyor. İsmi yarın açıklayacağız." dedi.

Stoper takviyesi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer komitesi başkanı Umut Güner, taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Beşiktaş yöneticisi, dünya yıldızı bir savunma oyuncu ile anlaştıklarını ve bu ismi de yarın açıklayacaklarını söyledi.

Sansasyon oluşturacak stoperin kim olduğunun camia içinde bile bilinmediğini, çalışmaları gizlilik içinde yürüttüklerini kaydeden Güner, "Oyuncunun kim olduğunu yönetimden bile sadece 3 kişi biliyor. Öğrenince çok şaşıracaksınız. Çarşambayı (yarın) bekleyin" diyerek siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

BONSERVİS BEDELİ YOK

Beşiktaş'ta transfer komitesi başkanı Umut Güner'in bu açıklamasından sonra ise kulislerde 5 futbolcunun adı öne çıktı.

Bunlardan ilkinin Manchester City'de forma giyen 30 yaşındaki Kompany olduğu ileri sürüldü. Başkan Orman'ın İngiliz ekibinde kadroda düşünülmeyen Belçikalı için daha önce kiralama teklifi yaptığı biliniyor. Diğer adaylardan ikisi de son olarak Milan'da forma giyen ve şu an boşta olan Philippe Mexes ile Alex da Costa...

CORLUKA DA LİSTEDE

Beşiktaş'ın 34 yaşlarında olan iki tecrübeli stoperden birini bonservis bedeli olmaması nedeniyle tercih edilebileceği kaydedildi. Liste nin 4. sırasındaki isim ise Lokomotiv Moskova'nın 30 yaşındaki stoperi Vedran Corluka. Rusya ekibinin, yaşadığı mali kriz nedeniyle 2012-13'te 7 milyon euro'ya transfer ettiği Hırvat futbolcuyu satmaya sıcak baktığı biliniyor.

Atletico Madrid'in yıldızı Stefan Savic ise son aday. Beş stopere sahip olan İspanyol temsilcinin yüksek maliyeti nedeniyle 25'lik Savic'i kiraya vermek istediği gelen haberler arasında..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Stefan Savic Umut Güner Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title