Haberler

Beşiktaş'ta Ofspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında karşı karşıya geleceği Ofspor maçının hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında karşı karşıya geleceği Ofspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın yönetiminde kondisyon ve taktik çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, idmana takım halinde yapılan ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra pas ve istasyon çalışmaları yapıldı. Antrenmanı yarım sahada yapılan maç ile sürdüren siyah-beyazlı ekip, şut çalışmasıyla idmanı tamamladı.

Basına kapalı olarak yapılan ve bir buçuk saat süren çalışmaya, tedavilerine devam eden Mustafa Pektemek, Muhammed Demirci, Uğur Boral ve İbrahim Toraman katılmadı. Mehmet Akgün ve İsmail Köybaşı ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Bu arada Beşiktaş Kulüp Doktoru İsmail Başöz, İbrahim Toraman ve Uğur Boral'ın Kasımpaşa maçında aldıkları darbeler sonrasında sakatlandıklarını belirterek, oyuncuların tedavilerine başlandığını söyledi. Başöz, İbrahim Toraman'ın sağ uyluk arka adalesinde kısmi yırtık, Uğur Boral'ın ise sağ baldırında darbeye bağlı kanama olduğunu ifade etti.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 16.00'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Uğur Boral Beşiktaş Ofspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title