Haberler

    Beşiktaş'ta Fernandes Kadroda Yok

    Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın kadrosu açıklandı.

    Portekizli futbolcu, kulüp yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı'nın kafile başkanlığında, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Ankara'ya giden kadroda yer almadı.

    Son olarak, bir taraftarın sahaya girerek kendisine tepki gösterdiği Kasımpaşa maçında forma giyen, 16. haftadaki Elazığspor mücadelesinde sakatlığı gerekçe gösterilerek kadroya alınmayan Fernandes, takımla çalışmalara katılmasına rağmen Gençlerbirliği maçının kadrosuna da dahil edilmedi.

    Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Eneramo, Pedro Franco, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı da kadronun dışında kaldılar. Cezalı Motta ile yabancı kontenjanına takılan Dentinho da kadroda yok.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in belirlediği 19 kişilik kadroda şu futbolcular bulunuyor:

    "Tolga, Cenk, Emre Metin, Sivok, Ersan, Uğur Boral, Escude, Serdar Kurtuluş, Mehmet Akgün, Necip, Veli, Kerim Frei, Olcay, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre, Holosko, Muhammed, Mustafa Pektemek, Almeida."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Ahmet Kavalcı Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title