Haberler

Beşiktaş, Süper Kupa Maçının İstanbul'daki Hazırlıklarını Tamamladı

Beşiktaş, Fenerbahçe ile Pazar Günü Oynayacağı Süper Kupa Maçının İstanbul'daki Hazırlıklarını Tamamladı.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile pazar günü oynayacağı Süper Kupa maçının İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı takım, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaklaşık 1.5 süren antrenmanda, gruplar halinde koşu, dar alanda pas ve yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Beşiktaş'ın yeni transferi Senegalli futbolcu Lamine Diatta, ilk kez idmana çıktı. Diatta, takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Gökhan Zan, Murat Şahin ve Mehmet Sedef'in tedavilerine devam edilirken, FC Sheriff maçında sakatlanan kaleci Rüştü, bugün kademeli olarak takımla birlikte hafif

bir idman yaptı.

Akşam yapılan antrenmanı takımın yeni genel menajeri Sinan Engin, Genel Sekreter Kenan Öner, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Asbaşkan Behçet Ümitlen ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mario Berk ile birlikte izledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, akşam çalışmasından sonra Süper Kupa ve FC Sherrif rövanş maçının kadrosunu açıkladı. 25 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez, Fahri Tatan, Aydın Karabulut, Koray Avcı, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Matias Delgado, Tello, İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı, Serdar Özkan, Mert Nobre, Gökhan Güleç, Bobo, Can Erdem, Batuhan Karadeniz, Cisse, Atilla Özmen."

Beşiktaş, pazar günü Fenerbahçe ile Almanya'nın Köln kentinde oynayacağı Süper Kupa maçı için yarın saat 10.30'da özel bir uçakla Köln'e gidecek. Siyah-beyazlılar, daha sonra Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme rövanşında 8 Ağustos'ta FC Sheriff ile oynayacağı maç için, 7 Ağustos'ta Köln'den özel uçakla Moldova'ya geçecek.

(MFS-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title