Haberler

Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu'na Doğru

Beşiktaş Kulübü'nde 28 Ocak Pazar Günü Gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Öncesi Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Kesinleşmiş Yönetim Kurulu Aday Listesini Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'a Teslim Etti. Yıldırım Demirören'in Yeni Yönetiminde Eski Yönetimden Genel Sekreter Olarak Görev Yapan Kenan Öner'in Yanı Sıra Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy ve Bülent Deriş Yer Aldı.

Beşiktaş Kulübü'nde 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurul öncesi Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, kesinleşmiş yönetim kurulu aday listesini Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'a teslim etti. Yıldırım Demirören'in yeni yönetiminde eski yönetimden genel sekreter olarak görev yapan Kenan Öner'in yanı sıra Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy ve Bülent Deriş yer aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Akaretler'deki kulüp binasına yönetim kurulu aday listesinde yer alan 18 yönetici adayıyla birlikte gelerek, kesinleşmiş yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'a teslim etti. Başkan Yıldırım Demirören, burada yaptığı açıklamada, "Beşiktaş için çalışacak, üretecek ve faydalı olacağına inandığım arkadaşlarımla yönetimimizi oluşturdum. Tarihi başarılara hep beraber bu yönetim kurulumuzla imza atacağımıza inanıyorum. Ayrıca görev süresi biten ve her zaman yanımda olduğunu bildiğim eski yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel kurula giden Beşiktaşımız'da daha bugünden olağanüstü genel kurul söylemini dile getirenleri tek yumruk olmaya davet ediyorum. Camiamızın yeni seçilecek yönetim kurulumuzun da her zaman arkasında olmasını istiyorum. Bu Beşiktaşlılık görevidir. Ayrıca şunu söylemek istiyorum ki benim yönetim kurulumda asil üye ya da yedek üye diye bir şey yoktur. Herkes aktif olarak görevde olacaktır" dedi. Yıldırım Demirören, daha sonra yönetim kurulu listesinde yer alan adayları tek tek basın mensuplarına tanıttı.

Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır ise, tüm adayların Sicil Kurulu'ndan kontrollerinin yapıldığını ve aday olmalarında bir sakınca bulunmadığını söyleyerek, kongre üyelerinden de hafta sonunda yapılacak genel kurula sahip çıkmalarını istedi.

Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu aday listesindeki isimler daha sonra kulüp binası önünde toplu halde basın mensuplarına poz verdi.

Başkan Yıldırım Demirören'in yeni Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:

"Ertuğrul Kumcuoğlu, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, Numan Ceyhan, A. Celalettin Kolat, Halim Aydın, Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy, A. Gülnaz Kudunoğlu Arsel, Bülent Deriş"

Yedek Üyeler: Nedim Sarsmaz, M. Emir Tamer, Murat Çelik, Hakan Aksoy, Şeref Yalçın, Mayir Berk"

(İY-İY-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title