Haberler

Beşiktaş, Konya Torku Şekerspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Beşiktaş, Konya Torku Şekerspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

BEŞİKTAŞ, KONYA TORKU ŞEKERSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

İSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Konya Torku Şekerspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana koşu ve pas çalışmalarıyla başlayan Siyah-beyazlı takım, daha sonra yarım sahada yaptığı taktik maçıyla günü tamamladı. Antrenmana, tedavisine Brezilya'da devam edilen Bobo'nun yanı sıra izinli olan Yusuf Şimşek, Fatih Tekke, tedavisi için fizyoterapist ile Almanya'ya giden İbrahim Toraman katılmadı. Tedavileri süren Rüştü Reçber, Fabian Ernst, Tomas Zapotocny, Onur Bayramoğlu, Filip Holosko, Necip Uysal, Ersan Gülüm ve Matteo Ferrari de idmanda yer almadı. Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci ise takımdan ayrı koşu yaparak hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş, Antalya'da oynanacak Konya Torku Şekerspor karşılaşmasına 17 futbolcuyla gidecek. Teknik direktör Bernd Schuster'in belirlediği kadro şöyle:

"Cenk Gönen, Umut Kaya, Rıdvan Şimşek, Erhan Güven, Tabata, İbrahim Üzülmez, Fink, Ersan Gülüm, Hilbert, Nobre, Mehmet Aurelio, İsmail Köybaşı, Ali Kuçik, Furkan Şeker, Quaresma, Guti, Atınç Nukan."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title