Haberler

Serdar Adalı: Polis Fezlekesi Bizi CAS'a kadar getirdi

Güncelleme:

Savunmasını veren Beşiktaş eski yöneticisi Adalı: "Aynı suçlamayla polis fezlekesiyle beraber UEFA'dan sonra CAS'a kadar geldik" dedi.

Beşiktaş'ın, UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği tedbir amaçlı bir yıl Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itirazın görüşüldüğü Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinde (CAS) tanıklar dinleniyor.

Duruşmanın öğleden sonraki bölümü Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu ile siyah beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Serdal Adalı'nın dinlenilmesiyle başlandı.

CAS'tan ayrılırken, basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Serdal Adalı, davanın başından beri hem Türkiye'de hem UEFA ve CAS'ta parçalardan oluşmuş bir polis fezlekesinin hesabını vermeye çalıştıklarını belirtti.

Polis fezlekesindeki yanlışlıkları anlatmaya çalıştıklarını vurgulayan Adalı, şu ana kadar ki duruşmaların iyi geçtiğini söyledi. Adalı, "Umudum var ama elimizde de yapacak başka bir şey yok" dedi.

Katıldıkları duruşmalarda hep aynı fezlekeyle karşı karşıya kaldıklarını yineleyen Adalı, "Aynı suçlamayla polis fezlekesiyle beraber UEFA'dan sonra CAS'a kadar geldik" ifadesini kullandı.

Havutçu ise UEFA Disiplin Komitesi'ne anlattıklarının aynısını CAS'ta da dile getirdiklerini söyledi. Havutçu, "Papağan gibi tekrarlayıp duruyoruz. Tanık olarak bizi dinlediler, ifademizi verdik, hayırlısı artık" diye konuştu.

Tanıkların ifadelerinin uzaması üzerine, uzman tanık olarak gösterilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu Üyesi Prof. Dr. Oğuz Atalay, planlanmış görüşmeleri ve uçuş rezervasyonu dolayısıyla ifade vermeden CAS'tan ayrılmak zorunda kaldı.

Dört tanığın daha CAS tarafından dinlenilecek olması nedeniyle duruşmanın geç saatlere kadar uzayabileceğini belirtiliyor. - Lozan

Kaynak: AA / Spor

Tayfur Havutçu Serdar Adalı Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title