Haberler

Beşiktaş'ın Attığı Golde Kural Hatası Yok

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Galatasaray'a attığı gol sırasında taraftarın sahaya girmesi, akıllara "Kural hatası var mı?" sorusunu getirdi ancak pozisyonda kural hatası yok.

Derbi maçta Beşiktaş'ın golünden önce sahaya bir taraftarın girmesi, akıllara "Kural hatası var mı?" sorusunu getirdi. MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, "Kural hatası yok" dedi ve gerekçelerini ayrıntılı biçimde anlattı.

Hürriyet'in haberine göre; Mustafa Çulcu, herkesin merak ettiği pozisyon için şu değerlendirmeyi yaptı:

"HAKEMİN GOLÜ GEÇERLİ SAYMASI DOĞRU"

"Sahaya giren şahsın oyuna müdahalesi varsa, oyunun durdurulması gerekir. Ancak derbide, Beşiktaş hücumdaydı ve seyirci çok ölü bir noktadan içeriye girdi. Tabii ki bu kabul edilemez bir hadise. Dördüncü hakem bunu önlemeliydi. Ama sahaya giriş esnasında şahsın oyuna müdahalesi olmadığı için arkası dönük olan orta hakem oyunu oynattı. Hakemin golü geçerli sayması doğru. Taraftar, topun bulunduğu, oyunun oynandığı bölgeye girmiş olsaydı mutlaka maç durdurulmalıydı. Dolayısıyla Mete Kalkavan'ın golü vermesi doğru bir uygulama oldu."

Kural şu şekilde:

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Çulcu Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

ali:

yahu yok işte kural hatası daha niye kabullenemiyorsunuz fifanın kuralı bile kural hatası yok diyor ne anlamaz eşşeklersinz ya herkes işine geldiği gibi hareket ediyor birazda kurallara göre oynayın

24
10
yanıtYanıtla
özfb li:

kısaca: fb havuzu bozmalı. . . tüm fb liler lig tv yi bırakmalı. . fb maçlarını fb tv den gerekirse banttan yayınlamalı tüm fb lilerden 1 yıl tam BOYKOT istiyoruz. . yeter bıktık şike ittifakından. . . aziz başkan yapacağın son icraat bu olsun. . . heykelin dikilsin. .

4
30
yanıtYanıtla
realite:

şike kARA LEKESİNİ silmek OSMANLISPORA kaldı. . . . veya dürüst KONYAYA . . . ortalık vıcık vıcık. . . fb nin rakibi kimse diğer sözde 2 büyük ona hemen gönüllü yatıyor yapışık üçüzler(8jk-6s-ts) maşallah hiç şaşırtmıyorlar, fb gs ile çekişirse ts-8jk yatıyor, 8jk ile çekişirse gs-ts yatıyor, ts ile çekişirse ts-8jk yatıyor. . . imrenilecek dayanışma bu olsa gerek. . FENERBAHÇE bu şike dünyasında TEK BAŞINA gitmeye devam edecektir. helal fb,

6
22
yanıtYanıtla
özfb li:

inanın ben maçı seyretmdim bile sonucu yüzde bin belli bi maç. . eğer gs yemeseydi, mete penaltı verir sonuç yine aynı olurdu. . . seyredenler sanırım güzel bi TİYATRO seyretmiş, (hatta sabri atarlanmış bile)

4
22
yanıtYanıtla
rıfat:

normalde federasyon maçı tekrar ettirmeli. ama yemez tabi. bir takım karanlık güçler bjk yi sezon başında şampiyon ilan etmiş.

6
19
yanıtYanıtla
Şikeci belli:

şikesaray''ın maçı satacağını aylar önceden biliyorduk. Türkiye''de her pis olayın arkasından cincon çıkar.

3
13
yanıtYanıtla
CYBORG:

Çamurbahçe. . bir kere de kabullenin yenilgiyi, önce gs yatar dediniz o tutmadı yok kural ihlali maç iptal olsun. .

6
9
yanıtYanıtla
Hürdawam:

Bu zamana kadar oynanan BŞK-6S maçları kimin işine yarıyorsa o kazanmıştır. (Nokta)

8
6
yanıtYanıtla
realite:

seneye tüm fb liler decoderleri iade etmeli(ben 100 de yüz edecem), bir tiyatro oynanıyor, lig tv seneye 8taşı 3. yıldız fb yi 4. yıldız için kapıştırma kararı almış, aynen uyguladılar çaktırmadan, fb nin en az 10-12 puan hakkı yenirken, 8 taşa en az 10 puan extra katkı yaptılar(pareinaın inadı ayrı konu ama), fb liler artık bu tiyatroya bir dur demeli. . . koskoca gs çaktırmadan yattı. . birde sabrinin görsel şovu görülmeye değerdi(sanki çok istemiş gibi). . yazıklar olsun tüm şlikecilere.

5
7
yanıtYanıtla
vatandas:

de get şikebahçe

yanıt7
yanıt3
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title